FREDAG 4 JANUARI, 2019 ・ Nyårsafton i Salem bjuder på många överraskningar. Eric får dåliga nyheter och någon vill bli den nya mannen i Jennifers liv.

Gott nytt (Våra bästa) år!

Ut med det gamla och in med det nya är ledorden i dagens avsnitt, eftersom det är dags att räkna ner till det nya året 2019! Våra vänner har förra nyårsafton färskt i minnet, då Vivian Alamain “flög in på sin häxkvast,” som Chloe uttrycker det och introducerade Stefan O DiMera i deras tillvaro. Frågan är om även årets nyårsfest ska bjuda på några överraskningar? Jo, det kan vi räkna med. Vi blir snabbt varse om att två hemliga gäster (en herre och en dam) planerar att göra entré. Innan avsnittet är slut avslöjas en av dem – som även syns på bild längre upp här på sidan!

Dåliga odds för Eric

Eric är inte på festhumör efter allt trassel med vårdnaden om Holly. I dag ber han Justin om juridisk rådgivning. Han får inga positiva besked. Erics chanser att vinna i domstolen är minimala, med tanke på det uppkomna brevet från Nicole, där hon uttrycker sin önskan att Chloe ska ta hand om hennes dotter. Eftersom Maggie är flickans närmaste släkting och anser att det är brevet som gäller, blir det väldigt svårt för Eric att få vårdnaden. Men det betyder inte att han tänker ge upp. Han bestämmer sig för att gå på nyårsfesten ändå, till Sarahs stora glädje, och drabbar samman i en bitter ordväxling med Brady.

En kväll full av överraskningar

Jennifer får sällskap av den stilige doktor Henry Shah, som gärna bli den nya mannen i hennes liv. Jennifer är också intresserad av att se vad det kan leda till. JJ lyckas övertala den självmordsbenägna sjuksköterskan Haley att göra honom sällskap för kvällen. När klockan slår tolv och konfettin yr omkring i restaurangen, blir det många skålar och nyårskyssar – men den glada stämningen får ett abrupt avbrott när den oväntade gästen dyker upp och avslöjar sig. Alla tappar hakan av chock, men anar inte att en ännu större överraskning väntar… i nästa avsnitt! □

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.