Days of Our Lives (eller Våra bästa år) har vunnit många fans med sina suveränt skruvade historier om identitetsförvirring, hjärntvätt, partnerbyten och till och med demonbesatthet. Days är fullt av intriger, drama och karismatiska kärlekspar som tvingas kämpa för sin rätt att få vara tillsammans. Här på nätet fortsätter dramatiken varje dag, så häng med!

Serien visades i Sverige på TV3 under åren 1997-2015 och fick en trogen tittargrupp som dagligen följer intrigerna i den fiktiva staden Salem. Webbplatsen DAYS.nu har funnits sedan 2001 och utgjort en knutpunkt på nätet där tittarna får information om allt som rör serien och interagerar med varandra i ett socialt forum. Under åren som gått har webbplatsen förändrats och utvecklats i takt med tiden och besöks än i dag av tusentals Days-fans som fortsätter att följa serien på Internet.

Av fans, för fans!

Vi som jobbar med webbplatsen DAYS.nu vet att Days inte bara är en vanlig serie som människor tittar på för att “se hur det slutar” – eftersom serien inte har något slut. Att följa en såpopera handlar inte om att komma i mål på kortast möjliga tid, utan är en stunds njutning varje dag. För oss är Days en del av vardagen, som alltid finns där i vått och torrt, glädje och sorg – som en trogen vän genom livets alla dagar. Days of Our Lives är serien som aldrig lämnar dig. Vare sig du är en nybliven tittare som precis har upptäckt den här fantastiska serien, om du är en trogen tittare sedan många år tillbaka, eller en återvändare som bara har haft ett litet uppehåll – hälsar vi dig varmt välkommen till DAYS.nu.

Om Days of Our Lives

“Som sanden i timglaset, förflyter dagarna i våra liv.” De orden har introducerat en av världens mest långlivade serier över 50 år – Days of Our Lives. Serien hade premiär på NBC i USA redan 1965 och fortsätter att produceras än i dag.Days har vunnit 43 stycken Daytime Emmy Awards genom åren, såväl som flera People’s Choice Awards, GLAAD Media Awards och Prism Awards. Seriens framgångar bygger på ett konsekvent och starkt historieberättande och en oöverträfflig förmåga att behålla tittarnas intresse. Days kombinerar klassiska såpopera-ingredienser med banbrytande skildringar som speglar ett modernt liv och serien är en återkommande favorit hos tittare i alla åldrar. Days of Our Lives produceras av Corday Productions Inc. i samarbete med Sony Pictures Television. Ken Corday är seriens verkställande producent.