John befarar att han kan vara skyldig utan att veta om det. Rafe får ett nytt jobb. Bo och Hope förnyar sina äktenskapslöften. Ungdomarna upptäcker att deras webbsajt har blivit hackad.

dool-11708

Arbetslöse Rafe försöker göra lite nytta hemma genom att ta hand om barnen och laga middag, men det går inget vidare. Gabi kommer förbi och räddar situationen innan han bränner ner hela köket. Hon föreslår att han återgår till att göra det han är bäst på, även om han inte har något samarbete med polisen längre.

Carrie kommer hem från Schweiz, där hon har varit i kontakt med en anställd på kliniken som kan vittna om att John var inlagd där samtidigt som FBI påstår att han var i Paris och gjorde olagliga penningtransaktioner. Carrie hoppas att det här räcker för att väcka rimliga tvivel hos juryn. John tycker inte att det är tillräckligt. Han vill ha konkreta bevis för att Stefano har satt dit honom. När Rafe kommer på besök, ber Carrie att få anlita honom som utredare i fallet för att hitta bevis som kan frikänna John. Rafe tackar ja, och ser ingen anledning att fråga Sami om det här först.

Sami har inte varit och hälsat på John en enda gång eller visat sitt stöd, så han förstår att hon tror att han är skyldig. Marlena förklarar att Sami tror att Stefanos hjärntvätt genom åren kan ha medfört att John stal pengarna utan att själv minnas det. Plötsligt minns John att han befann sig på kafét i Paris där FBI påstår att han var. Han börjar misstänka att Sami har rätt och att han faktiskt är skyldig!

Bo och Hope hjälper till att pynta Kiriakis vardagsrum till Victor och Maggies bröllop. När Hope säger att hon gärna skulle gifta sig med Bo igen, ordnar han ett spontant frieri och de förnyar sina äktenskapslöften. Båda två inser att deras äktenskap har överlevt ett stort hot det senaste året, och de bestämmer sig för att göra allt som krävs för att hålla ihop för evigt.

Chad och Will berättar för Sonny att deras webbsajt har blivit kapad av någon som håller på med olaglig vadslagning. Will spårar förövarens IP-adress, som leder till en studentbostad på universitetsområdet. De går dit och konfronterar datornörden Artie, som till slut erkänner att han bara är en hjälpreda åt ett mycket hotfullt gäng som omsätter miljontals dollar. Killarna blir chockade när de upptäcker att deras webbsajt fungerar som en portal till det kriminella gängets sida.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.