TISDAG 16 JUNI 2020・Marlena blir orolig när hon får veta att Orpheus lever. Evan kräver rätten till sin son. Justin tar strid för sitt förhållande med Kayla och hon är tvungen att fatta ett svårt beslut.

Kampen om David

Vår favoritpsykolog Marlena vaknar upp till en ny dag och en dålig nyhet – hennes gamla ärkefiende Orpheus är inte död längre. John förklarar att ISA tog hand om den gamle skurken i utbyte mot information och nu är han tillbaka som pappa till Evan Frears och ställer till med nytt elände. Marlena ryser av obehag när hon minns hur Orpheus låste in henne och Kayla i kistor och försökte bränna dem levande. John har dock ett lugnande besked – polisen har Orpheus i häktet så han kan inte skada dem – tror han felaktigt. Samtidigt kommer Rafe hem och upptäcker att Orpheus har släppt in sig själv och slagit sig till ro i hans soffa. En ilsken Rafe griper honom för inbrott, men får senare veta att Orpheus har beviljats immunitet av ISA och därför är helt oangriplig. Samtidigt försöker Evan få kontakt med sin son i parken, men Ben ingriper och tar ett strypgrepp om hans hals. Ciara försöker lugna ner sin pojkvän innan hans inre slipsmördare tittar fram. Senare visar det sig att Evan har anlitat advokaten Zoey för att begära vårdnaden om sin son. Han har även en annan relation till Zoey som avslöjas i dagens avsnitt.

Kampen om Kayla

Kayla har fastnat i ett riktigt kärleksdilemma sedan Steve har fått tillbaka minnet och vill ha tillbaka henne. De har älskat varandra i decennier och har barn ihop, men på senare tid har Kayla funnit lyckan med Justin, som i dag väljer att ta strid för henne. Kayla älskar båda herrarna, men vet att hon måste välja en av dem. Innan dagens avsnitt är slut fattar hon sitt beslut!

Nästa avsnitt
✓ Steve fattar ett oväntat beslut när det gäller Kayla.
✓ Marlena får oönskat besök av Orpheus.
✓ Zoey klargör att hon kräver vårdnaden om David.
✓ Jack tröstar Jennifer, som är nervös över att Orpheus går fri.

Lämna en kommentar