ONSDAG 25 APRIL, 2018 · JJ och Lani får i uppdrag att sätta dit en hallick, vilket leder till en farlig situation. Brady och Nicole återförenas, ovetande om att Deimos är dem på spåren.

En hal orm

JJ och Lani blir tilldelad ett nytt polisuppdrag i dag. Flera prostituerade kvinnor har försvunnit mystiskt från hamnområdet och deras gemensamma nämnare är en hallick som kallas “Snake.” Lani får kontakt med en av tjejerna som ordnar ett möte med skurken. JJ är orolig för Lanis säkerhet, när hon utger sig för att vilja jobba åt Snake och följer med honom till ett hotellrum för en “audition.” Där blir hon drogad med champagne och riskerar att möta samma mörka öde som de försvunna tjejerna, om inte JJ lyckas rädda henne!

Abby får ett nytt jobb

Abigail är redo att gå vidare med livet utan Chad och stå på egna ben. Hon söker jobb som receptionist på polisstationen och gör ett oväntat gott intryck på polismästare Raines under intervjun. Dario blir orolig när han får veta att Abby ska jobba åt polisen. Han varnar sin datahacker Myron för att GDR Corp måste framstå som en laglig verksamhet.

Flytta ihop eller inte?

Sonny blir irriterad när Paul föreslår att de flyttar ihop och anklagar honom för att bete sig överbeskyddande igen. Paul förklarar att det inte handlar om det – han vill bara att de flyttar ihop för att han älskar honom. Sonny föreslår att Paul flyttar till Kirikakis herrgård istället – när han har tagit över den och sparkat ut Deimos.

Lyckan kan bli kortlivad

Brady och Nicole är tillsammans igen och försöker flera gånger älskar med varandra, men blir avbrutna av barnskrik. Samtidigt får Deimos reda på var de befinner sig och hyr ett jetplan för att åka till Kanada och överraska dem!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.