FREDAG 18 SEPTEMBER 2020・Ben och Ciaras bröllop går av stapeln och brudparet utbyter känslosamma äktenskapslöften – men döden riskerar att skilja dem åt innan deras nya liv ens har börjat!

Fyra bröllop och en begravning

Den som gillar bröllop har verkligen fått sina lustar tillfredsställda den sista tiden i vår såpa. Tre stycken är redan avklarade och nu är det dags för den kanske mest efterlängtade föreningen av dem alla. Ben och Ciara är paret som gång på gång har bevisat att sann kärlek är starkare än döden. De anar inte att den tesen kommer att sättas på prov som aldrig förr i dag. Den gamla St. Lukes-kulissen har dammats av dagen till ära och massor med släkt och vänner har tagit plats i kyrkan. Ben förstår att de flesta är där för Ciaras skull, eftersom folk har lite svårt för att glömma hans förflutna som seriemördare. Ute i vestibulen försöker Hope lugna sin nervösa dotter och lovar att pappa Bo tittar ner från himlen i dag. Rafe får uppgiften att följa Ciara genom mittgången och överlämna henne vid altaret och sen är det dags för Julie att inleda ceremonin – samtidigt som en gömd bomb tickar ute i vestibulen och hotar att detonera när som helst!

Hemmakväll med mamma

Claire fick sparken som Ciaras hedersbrudtärna och blev portad från bröllopet, efter anklagelser om sabotage. Nu får hon tillbringa kvällen hemma med mamma istället. När Belle försöker prata förstånd med sin dotter, erkänner Claire att hon hörde henne och Shawn prata tidigare och vet att de inte litar på att hon är oskyldig. Belle önskar att hon kunde göra det, men färmodar att det vore bäst om hon flyttade med henne och Shawn till Hongkong så länge.

Nu smäller det

Julie inleder bröllopsceremonin med att riva sina manuskort och berätta en historia från Ciaras barndom om en vildkatt som hon lyckades tämja genom att älska den. “Äkta kärlek är aldrig fel”, konstaterar Julie och Ben förstår att han är vildkatten i den här situationen. Sen är det dags för brudparet att utbyta sina äktenskapslöften som de har skrivit själv. Budskapet är starkt och hjärtknipande – se själv här. Till slut kan Julie presentera paret som man och hustru tills döden skiljer dem åt. Men ingen hade väl trott att den skulle göra det med detsamma. Medan konfettin regnar ner över brudparet och de är på väg att lämna kyrkan, detonerar plötsligt bomben och orsakar enorm förödelse!

Nästa avsnitt
✓ Kaos utbryter efter explosionen.
✓ När dammet har lagt sig är brudgummen försvunnen!
✓ Sarah blir imponerad av Xanders hjältedåd.
✓ Allie och Lani oroar sig för sina ofödda barn.

En kommentar

  1. Gråter ?varför Ben å Biancas bröllop. Så fina. Vad hände.

Lämna en kommentar