Sarahs dotter har kommit till världen men Xander har antagit papparollen och Eric vet inte att barnet egentligen är hans!

En soppa av lögner

När Sarah Horton fick veta att hon var gravid med Erics barn trodde hon att alla hennes drömmar om ett lyckligt familjeliv med mannen hon älskar skulle gå i uppfyllelse. Istället blev graviditeten en enda stor soppa av hemligheter och lögner när Nicole återvände från döden och återförenades med sitt livs stora kärlek Eric. Sarah ville inte att hennes graviditet skulle bli en kugge i hjulet för det återförenade paret, så hon valde att hålla den hemlig och övervägde till och med att göra abort. Till slut bestämde hon sig för att lämna Salem istället och få en nystart på hemlig ort tillsammans med sitt barn – utan att Eric någonsin skulle få veta att han hade blivit pappa. Endast några få personer kände till att Sarah var gravid, men i slutet på förra veckans avsnitt fick till slut Eric reda på den chockerande sanningen att Sarah bar på hans barn. Han gick raka vägen hem och konfronterade henne – men där tog historien en paus och vi tittare lämnades ovetande om hur det slutade. Fram tills nu. Ett år har gått och Sarah har fött sin dotter Mackenzie – men vem har antagit papparollen?

Xander tar på sig faderskapet

I måndagens avsnitt visade det sig att Xander har klivit in i rollen som pappa till Sarahs barn – och att Eric fortfarande är helt ovetande om att barnet är hans. När han konfronterade Sarah om graviditeten, gick Xander emellan och hävdade att han och Sarah återigen hade gått till sängs med varandra och att det var då barnet blev till. När Eric ifrågasatte hur Sarah kunde vara så säker på det, hjälpte Dr. Rolf till med att framställa ett falskt faderskapsprov som visade att Xander är pappan. Nicole känner till hela sanningen, men har fortfarande inte vågat berätta det för sin älskade Eric, på grund av rädsla för att förlora honom.

Vad händer nu?

I kommande avsnitt uppstår en dramatisk situation när lilla Mackenzie blir kidnappad och senare brister Nicole ut i gråt när Eric går ner på knä och friar till henne. Hon kan inte gifta sig med honom utan att först berätta sanningen om hans dotter!

Lämna en kommentar