ONSDAG 23 SEPTEMBER 2020 · Will och Sonny får ett positivt besked av Allie. Rafe håller ett förhör med Claire om sprängningen i kyrkan. Lucas får oönskat sällskap i sängen. Steve och Kayla återvänder till Salem.

Adoptionsbeskedet

Gravida Allie Horton anser att hon är alldeles för ung för att bli mamma och har därför bestämt sig för att adoptera bort sitt barn så fort det har fötts. Rafe vill gärna uppfostra barnet, men nu har Sami lyckats övertala honom att dra tillbaka sin intresseanmälan och Allie ber därför Will och Sonny att komma till sjukhuset så att hon kan ge dem positiva nyheter – de ska få adoptera hennes barn och bli pappor igen. Grabbarna strålar av lycka och ser fram emot att uppfostra ett barn som är deras gemensamma. Sami och Lucas hade helst önskat att Allie skulle behålla barnet själv, men får nöja sig med att det åtminstone stannar i familjen. Vi ställer oss lite frågande till varför barnets pappa inte är med i diskussionen, men Allie har valt att hålla hans identitet hemlig.

Claire frias från misstankar

Claire är misstänkt för att ligga bakom bombdådet i kyrkan. I dag håller Rafe ett polisförhör med henne och får veta att hon tog en promenad till parken under kvällen, men inte har något alibi som kan styrka det. Senare visar det sig dock att övervakningskamerorna i parken bekräftar Claires redogörelse och därmed avskrivs hon som misstänkt. Belle tycker ändå att det vore bäst om Claire följde med henne till Hongkong, men hon vägrar. Så vem är skyldig till explosionen då? När Will minns att Ben fick ett telefonsamtal innan bröllopet från sin pappa, som påstod att han hade skickat en ”present” uppstår misstanken att han kan vara bombmannen.

Nästa avsnitt
✓ Ciara besöker Clyde i fängelset och anklagar honom för sprängdådet.
✓ Will och Sonny går vidare med adoptionsplanerna.
✓ Sami vädjar till Rafe att bevara hennes hemlighet.
✓ Eric och Nicole kommer hem från sin smekmånad.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.