TORSDAG 14 MAJ 2020 · Gina protesterar mot operationen som ska återställa Hope och vädjar till Dr. Rolf att rädda henne. Ben får dåliga nyheter. Evan och Orpheus planerar sitt nästa drag.

Game over, Gina?

Prinsessan Gina har orsakat kaos och förödelse i över ett år under täckmantel som Hope Brady, men nu är mardrömmen snart över. Hopes anhöriga kräver att Dr. Rolf avlägsnar mikrochippet i Hopes kropp genom en operation. Gina är fullt medveten om att hennes existens är hotad. ”Det här är ett illdåd!” utbrister hon ilsket och vädjar till Dr. Rolf att skona hennes liv. Tyvärr måste han konstatera att prinsessans regim är över. Gina har ett annat förslag. Rolf kan bara låtsas genomföra operationen, men lämna kvar mikrochippet. När Gina vaknar ska hon låtsas vara den tråkiga Hope och ingen behöver få veta sanningen. Det är något oklart om Rolf går med på den här planen, men precis innan Gina ska bli bortförd till operationssalen, fräser hon till Shawn och Ciara att deras mamma aldrig kommer att återvända. Hur det blir med den saken och vem som vaknar upp efter operationen återstår att se!

Rädda David

Ciara besöker Ben i fängelset och ger honom dåliga nyheter. Domaren har ogiltigförklarat Evans erkännande eftersom Ciara höll en pistol mot hans huvud. Betyder det här att Ben inte blir frikänd? Ciara berättar att Justin är hoppfull, men allting är fortfarande väldigt osäkert. Clyde återförenas med sin son och får veta vad som hänt. När Ben berättar att Evans riktiga namn är Christian Maddox verkar det som att Clyde vet vem han är. Eli och Lani har hjälpt Rafe att leta efter David hela natten utan resultat. I dag får de ett tips som kanske kan leda dem på rätt spår. Samtidigt diskuterar Evan med sin pappa om nästa drag. Han vill inte utsätta sin son för ett liv på rymmen, men Orpheus anser att de inte har något annat val.

Nästa avsnitt
✓ Vem vaknar upp efter operationen – Hope eller Gina?
✓ Clyde avslöjar hur han är inblandad i att Jordan träffade Evan.
✓ Rafe och hans vänner gör en razzia mot Evans hotellrum.

En kommentar

  1. Jag hoppas att Hope kommer tillbaka för jag gillar inte Gina. Och jag gillar den nya Stefano ännu mindre! Gaaahhh! Varför var han tvungen att ”flytta in” i just Steves kropp! Kunde han inte valt någon annan…

Lämna en kommentar