Ben blir utsatt för tortyr och hjärntvätt av en hämndlysten Eve som vill förvandla honom till Slipsmördaren igen och tvinga honom att strypa sin nya fru!

Eves grymma hämnd

Ben och Ciaras bröllop slutade med en smäll och brudgummen gick upp i rök. Nu har Ben blivit kidnappad av Eve Donovan som är ute efter hämnd för sin dotters död. Paige var ett av Bens offer när han härjade loss i Salem som Slipsmördaren för några år sedan. Omfattande terapi, mediciner och Ciaras kärlek har reformerat honom till den hyggliga killen vi är vana vid att se i dag, men Eve är besluten att locka fram seriemördaren i honom igen och tvinga honom att kväva sin nya fru till döds. Sen får han leva i resten av sitt liv med ångesten över det han gjort och känna samma sorg och smärta som Eve har känt sedan hon förlorade sin älskade dotter.

En lektion i hjärntvätt

Ben klargör för sin galne kidnappare att hennes plan inte kommer att lyckas. Han är ingen mördare längre och han skulle aldrig kunna skada Ciara. Men Eve är övertygad om motsatsen. Tortyr och hjärntvätt ska bryta ner hans psyke och göra honom till en marionett utan egen vilja. Till hennes hjälp har hon vetenskapsmannen Vincent, en lärjunge till den ökände Dr. Rolf, som är en expert på det som kallas betingning. Precis som när hundar lär sig att sitta, kan människors psyken manipuleras med associativ inlärning. I det här fallet blir Ben utsatt för bilder på sin älskade Ciara och samtidigt torterad med elektriska stötar. När han ser bilder på sina strypta offer blir han istället tillfredsställd med droger genom en droppslang. Meningen är att när hjärntvätten är över kommer Ben att vara pånyttfödd som Slipsmördaren 2.0 och bara ha ett mål i sikte – att handgripligen kväva livet ur sin älskade Ciara!

Den röda knappen är värst.

Ska kärleken segra?

Ben gör ett misslyckat försök att rymma, som bara straffar sig med ännu mer tortyr. Till slut blir han räddad av Ciara och Hope, men den här historien är långtifrån över. Ciara anar inte vilken psykisk terror som Ben har blivit utsatt för och att hon nu är gift med en man som kan ta livet av henne när som helst! Det återstår att se om den här historien slutar i tragedi eller om kärleken ska övervinna allt!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.