FREDAG 27 MAJ 2022 • Tripp förs till sjukhuset med allvarliga skador och hans liv verkar inte gå att rädda, men hjälp kommer från ovan!

Den största uppoffringen

“Ingen har större kärlek än den som ger sitt liv för sina vänner”, konstaterar Marlena i dagens avsnitt med ett citat från Johannesevangeliet 15:13. Hon syftar till Tripp Dalton, som i gårdagens slutscen övertalade djävulen att flytta över till hans kropp och sedan kastade sig ut från kyrkvindens fönster med avsikten att ta sitt egna liv – och därmed även ta livet av djävulen – för att rädda sin älskade Allie. I dag när dramat fortsätter blir Tripp körd till akuten med ambulans, men Kayla lyckas inte rädda honom med elstötar. Han har varken blodtryck eller puls och en bedrövad Kayla tvingas ge beskedet till hans hysteriska föräldrar Ava och Steve att deras son har avlidit. Sorgen är förstås enorm. Ava klamrar sig fast bredvid sin son dödsbädden och gråter floder av tårar. Även Steve är bedrövad över att ha förlorat sin son. Men precis när allting känns som mest hopplöst, kommer räddningen från ett oväntat håll.

Bo uträttar mirakel

Som vi berättade i går har avlidne Bo Brady, som numera verkar tjänstgöra som skyddsängel, kommit på besök från himlen för att hjälpa sin dotter och alla hans sina anhöriga i Salem med att bekämpa djävulen. Han gav Ciara styrkan att bekämpa besatta Allie på kyrkogården tidigare och därmed rädda sitt nyfödda barnbarn, och nu besöker han de nyblivna föräldrarna på sjukhuset. Han vet att Ben var orolig för att bli pappa, med tanke på sina ondskefulla gener, men Bo ger honom det lugnande beskedet att han har fått försoning för sina synder och dessutom svärfars samtycke till att leva med hans dotter. Innan Bo drar tillbaka till himlen, har han ett ärende kvar att uträtta. Han smiter in till rummet på akuten där Steve och Kayla står och gråter bredvid Tripps livlösa kropp – och uträttar ett mirakel som ingen hade trott var möjligt. Se den starka scenen i dagens avsnitt, som ligger och väntar på Playdays nu!

Nästa avsnitt
✓ Abe och Eli inser sanningen om TR:s död.
✓ Lani vill erkänna sanningen.
✓ Xander kämpar för att undanhålla sanningen för Sarah.

Lämna en kommentar