ONSDAG 15 AUGUSTI, 2018 · Sami lovar Rafe att deras natt tillsammans stannar mellan dem, men ödet vill annorlunda. Hope får problem med sin dotter. Brady försöker utpressa Eve. Sonny ber Will att ge deras förhållande en till chans.

Nya Ciara

Hopes dotter Ciara har kommit hem till Salem som en helt ny tjej – spelad av ny skådis och med en ny uppkäftig attityd. Hon blir rasande när Hope inte låter henne köra sin pappas motorcykel utan körkort. Hon får ingen sympati av Rafe heller, som väljer att stå på hennes mammas sida.

Ett öra bakom varje hörn

Det är Samis sista dag i Salem och hon stannar förbi puben för att ta farväl av sin pappa och bror. Hon är så tacksam för att Eric övertalade Will att ge henne en andra chans. Det känns inte rätt att lämna honom nu, men hon är förstås tvungen att åka tillbaka till sina yngre barn. Släkt och vänner lovar att hålla ett öga på Will åt henne, vilket underlättar beslutet. Innan Sami gör sort, träffar hon även Rafe i parken och tar ett sista snack med honom. Hon summerar sin händelserika comeback i Salem och konstaterar att “Mitt jobb här är slutfört.” Hon lovar Rafe att deras natt tillsammans stannar mellan dem. Den hemligheten tar hon med sig i graven. Rafe är tacksam, eftersom “Om Hope skulle få reda på att du och jag låg med varandra skulle det förstöra allt.” Samtidigt som han uttrycker de ödesdigra orden, står Ciara bakom en buske och hör vartenda ord!

Sonny ger inte upp

Sonny vädjar till Will att ge deras förhållande en ny chans. Will är skeptisk. Tydligen hade de stora problem i äktenskapet, med tanke på att han var otrogen och att de hade separerat. Men det största problemet är att han varken minns eller känner lika starkt för Sonny som han tydligen gör för honom. “Man kan inte tvinga nån att älska en” säger Will, vilket känns som en kniv i hjärtat för Sonny. Han är övertygad om att Will känner samhörigheten mellan dem innerst inne. Han är beredd att skynda långsamt, men skulle uppskatta om Will kunde flytta in till honom i Kiriakis herrgård. De kan bo i skilda rum och lära känna varandra på nytt. Will går motvilligt med på det, men är tydlig med att han inte lovar någonting.

Misslyckad utpressning

Brady försöker utpressa Eve med information om vad hon har sysslat med när hon var borta från Salem. Tydligen har hon satt i system att sol-och-våra äldre herrar och Deimos var bara ett av alla hennes offer. Sluga Eve lyckas vända på situationen och avslöjar att hon känner till Bradys drickande. Hon tror att Victor har gett upp hoppet om honom och att det bara är en tidsfråga innan han lämnar över tyglarna till Titan åt Sonny. Ett dödläge uppstår och Brady föreslår vapenvila, men ska Eve gå med på det?

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.