TISDAG 22 SEPTEMBER 2020・Rafe fattar ett beslut om adoptionen. Ciara anklagar Claire för att ligga bakom explosionen. Sami och Lucas kommer till sjukhuset för att vara med Allie.

Vem får barnet?

En halvt hysterisk Sami kommer till sjukhuset efter att ha fått veta att hennes gravida dotter var med om en explosion i kyrkan. Både Allie och det ofödda barnet mår bra, men Sami hoppas att det här traumat har fått henne att inse hur värdefullt livet är och att hon tänker behålla sitt barn nu. Svaret är nej. Allie tänker fortfarande adoptera bort det och Rafe har första tjing. När Rafe kommer till sjukhuset tar Sami honom åt sidan och vädjar ännu en gång att han ska tacka nej till Allies erbjudande om att adoptera barnet. Rafe har funderat på saken och fattat ett beslut, som du får ta del av i dagens avsnitt på Playdays.

Claire anklagas för bombdådet

Brandmännen hittar resterna av en bomb i kyrkan vilket bekräftar att smällen inte var någon gasolycka utan ett medvetet terrordåd. Nu är frågan vem som vill våra vänner så illa? Ciara är helt övertygad om att Claire ligger bakom det här. Hon är fortfarande iklädd sin sotiga brudklänning, har tiaran på sned och håller ett krampaktig tag om Bens sko – det enda spåret som hittades av honom i kyrkan – när hon klampar in till John och Marlenas våning för att konfrontera sin forna väninna. Claire nekar bestämt och blir förnärmad över anklagelserna att hon skulle göra något så grymt. ”Jag skulle aldrig skada dig – du är min bästa vän”, hävdar hon. Men Ciara vet vad hennes så kallade ”vän” är kapabel till efter alla mordbränder och lögner. ”Jag vet att du gjorde det”, konstaterar hon och lovar att hitta bevis. Mer om anklagelserna mot Claire här »

Ingen bröllopsnatt

Den värsta bröllopsdagen i historien börjar lida mot sitt slut. Ciara ber att få vara ensam i rummet på Salem Inn och blir förtvivlad när hon ser att Ben har pyntat med romantiska ljusslingor och rosblad i sängen inför deras bröllopsnatt. Medan Ciara brister ut i gråt över den hopplösa situationen, får vi se att Ben ligger medvetslös i bagageutrymmet på en bil!

Nästa avsnitt
✓ Rafe håller förhör med Claire om det som hände i kyrkan.
✓ Bonnie överraskar Lucas i sängen.
✓ Steve och Kayla kommer hem till Salem.
✓ Will och Sonny får goda nyheter.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.