Lucas kommer hem och berättar att Sami är okontaktbar efter en svår skidolycka – men är det verkligen sant? ✔️ Beskedet: Sami på väg tillbaka?

Lucas förklaring

Lucas gjorde en plötslig comeback i fredagens avsnitt, men hade inte Sami med sig. Nu befarar Kate att hennes son kan ha kidnappat Sami igen!

Lucas och Sami har lyst med sin frånvaro i Salem de senaste månaderna, trots att deras dotter Allie har varit besatt av djävulen och verkligen hade behövt sina föräldrars kärlek och stöd. Kate har ihärdigt försökt få tag i sin son på telefon, men han har varken svarat eller ringt upp. Men så plötsligt knallar han bara in på Brady Pub och verkar orolig för sin dotter efter att ha fått Kates alarmerande SMS. Frågetecken uppstår när det visar sig att Sami inte har följt med honom. Lucas förklarar att han och Sami varit på semester i de italienska alperna och åkt skidor. Enligt honom ska Sami ha trotsat alla varningar och åkt i en backe som var alldeles för avancerad, vilket ledde till en olycka med brutna ben och andra frakturer! Nu ligger hon i gipsvagga och går inte ens att nå på telefon på grund av dålig mobiltäckning. Roman blir orolig för sin dotter, men ser ingen anledning att ifrågasätta sanningshalten i Lucas berättelse. Kate däremot är djupt skeptisk till att det här stämmer, så hon tar sin son åt sidan och kräver att få veta sanningen – har han kidnappat Sami igen?

Hemlig kidnappning

Som vi vet blev Sami kidnappad för ungefär nio månader sen och EJ blev oskyldigt anklagad för att ligga bakom dådet. Egentligen var Lucas boven i dramat, vilket Kate är en av få som känner till. Inte ens Sami själv vet sanningen och deras förhållande skulle med all säkerhet vara hotat om det kom fram. Vi kan alltså förstå varför Kate anar ugglor i mossen, men det återstår och se om det verkligen ligger något fuffens bakom Samis frånvaro, eller om hon helt enkelt återhämtar sig efter en slalomvurpa, som Lucas påstår.

Om inte förr, lär sanningen komma fram senare i sommar, när Alison Sweeney beräknas göra ännu en efterlängtad comeback i serien. I februari hintade skådisen på sin Instagram-sida att hon var tillbaka i studion och filmade nya avsnitt, och vi vet att serien spelas in ungefär sex månader innan avsnitten släpps. Den som väntar på nåt gott, väntar alltid för länge!

2 kommentarer

  1. Är ingen fan av Sami tycker att hon är jobbig👎likadant Lukas, tråkig. Däremot hade de vart kul on Hope hade återvänt.

  2. Jag tycker om Sami och Lucas tillsammans. Men jag avskyr den konstiga kidnappnings storyn. :/

Lämna en kommentar