TISDAG 9 JUNI 2020・Sarahs bröllopsdag tar en tragisk vändning när Eric berättar att de inte är lilla Mickeys föräldrar. Kristen kämpar med sin sorg. Steve vaknar upp efter sin operation.

Hon är inte vår dotter

Dagen som skulle bli den lyckligaste i Sarahs liv blir den absolut värsta när Eric varsamt avslöjar nyheten att de inte är lilla Mackenzies föräldrar – utan att Brady och Kristen är det. Sarah reagerar först med förnekelse. Det kan inte stämma, för hon hörde sin dotter gråta efter förlossningen och höll henne i famnen hela vägen till sjukhuset. Där blev barnet omhändertaget av läkarna och Xander återlämnade henne till Sarahs famn en stund senare. Men plötsligt minns Sarah att hon knappt kände igen sitt barn när hon fick tillbaka det – och nu förstår hon varför. Chocknyhet nummer två kommer när Eric förklarar att Xander förväxlade barnen och mutade doktor Raynor till tystnad. Samtidigt hemma i Kiriakis herrgård väntar Xander otåligt på att hans blivande brud ska komma hem så att Justin kan viga dem. Till slut kommer hon hem – och möter honom med en blick som skulle kunna döda!

Minnesförlust

Steve vaknar upp på sjukhuset efter sin operation och minns varken vem Kayla eller han själv är. Uttaget av mikrochippet har alltså inte bara raderat Stefanos väsen från honom – utan även hans egna. Marlena gör ett försök med hypnos, men det fungerar inte. Kayla vägrar ge upp, så hon återberättar en av de mest betydelsefulla händelserna i Steve och Kaylas historiebok – deras bröllop från 1988 när Kayla var dövstum och Steve hjälpte henne att få tillbaka talförmågan mitt under bröllopsceremonin. Här hade det inte skadat med en tillbakablick, så därför bjuder vi på en sådan här: Steve & Kaylas bröllopsklassiker » Om det hjälper Steve att få tillbaka minnet återstår att se!

Nästa avsnitt
✓ Brady får veta att hans dotter lever.
✓ Sarah låtsas inte veta vad Xander har gjort och låter bröllopet genomföras.
✓ Steve minns sin kärlek för Kayla.
✓ Chad och Tony vet inte vad de ska göra med Stefanos mikrochip.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *