TORSDAG 9 JUNI 2022 • Minnen väcks till liv när Xander tar med Sarah till sin dotters grav. Belle fattar ett stort beslut, Abigail vill ha fler barn och Leo ingår en farlig hämndpakt med Gwen!

Allt kommer tillbaka

Sarahs mentala hälsa återställdes av ett experimentellt botemedel, men fortfarande har vissa pusselbitar inte fallit på plats – som det faktum att hon redan har sörjt sin dotters död en gång och förlåtit Xander för hans inblandning i babyförväxlingen för flera år sen. Nu tar Xander med henne till kyrkogården där lilla Mackenzie ligger begravd, med förhoppningen att de sista minnesluckorna ska fyllas. Sarah brister ut i tårar när hon ser sin dotters grav och fina blommor som hennes mamma och Xander har lämnat. Samtidigt som sorgen kommer tillbaka, verkar även gamla minnen och känslor göra det. Sarah komer ihåg att hon och Xander tog farväl av flickan en gång tidigare, och därefter kommer alla andra minnen forsande i ett raskt tempo – att hon älskar Xander och att de planerade att gifta sig. “Jag minns allt” utbrister Sarah gråtande i Xanders famn, medan han drar en lättnadens suck över att äntligen ha fått tillbaka sitt livs kärlek! Du ser förstås den känslosamma återföreningen i dagens avsnitt på Playdays.

Belles stora beslut

Chad blir förvånad när han ertappar EJ och Belle med att kyssa varandra. När paret inser att de inte är ensamma, försöker de stamma fram en dålig förklaring, men det är förstås svårt att förneka det Chad såg. EJ tar på sig hela ansvaret och ber om ursäkt för att han utnyttjade en sårbar Belle. Hon kan inte förneka att hon var en villig deltagare i kyssen, men hon är trots allt fortfarande gift med Shawn och vet hur ångestframkallande det är att vara otrogen. Innan dagens avsnitt är över fattar hon ett stort beslut, som Shawn blir chockad när han tar del av. Du ser vad vi menar i dagens avsnitt på Playdays, som även bjuder på Abbys längtan efter fler barn och intrigmakarna Leo och Gwen som planerar hämnd mot sina fiender!

Nästa avsnitt
✓ Nicole vill skynda på bröllopsplanerna med Rafe.
✓ Brady tror att Eric förnekar sina känslor för Nicole.
✓ Shawn skriver under uppgörelsen med Belle.
✓ Jan ber en oväntad person om hjälp.

Lämna en kommentar