ONSDAG 13 OKTOBER 2021 • Bonnie berättar hur utpressning, misshandel och död har varit vardagsmat i hennes liv – men är det sanning eller bluff? Jake och Gabi triggar Philips svartsjuka ytterligare, Rafe och Nicole försöker reda ut sina känslor för varandra.

Lotteribluff med dödlig utgång

Att Bonnie Lockhart har levt ett hårt liv är ingen underdrift och nu är hon häktad och misstänkt för mordet på sin före detta svägerska och stöld av en miljon dollar. Allt pekar på att hon är skyldig, men trots alla skandaler som uppdagades på deras bröllopsdag, väljer nu fästmannen Justin att ställa upp som advokat och ge henne en chans till. Först måste Bonnie berätta hela sanningen om sitt samröre med Calista Lockhart och Harrison Lord – en skakande historia som sträcker sig ända tillbaka till 2003. Genom nyinspelade tillbakablickar får vi tittare se hur Bonnie blev övertalad att ställa upp i en lotteribluff. En hamburgerkedja delade ut en skraplott med varje såld måltid och högsta vinsten var en miljon dollar. Harrison, som jobbade åt företaget, valde dock att lägga beslag på vinstlotten, för att Bonnie skulle lösa in den och dela miljonen med honom och Calista. Men när bedragaren blev för närgången, försvarade sig Bonnie genom att skjuta honom med hans egna vapen. Calista hittade sin man död på golvet, men det skulle dröja nästan 20 år innan hon dök upp igen och krävde miljonen som hon ansåg att Bonnie var skyldig, samt hämnas sin makes död. Vad som hände sen såg vi i förra veckans avsnitt och nu är Bonnie misstänkt för mordet på både Harrison, Calista och sin våldsamme ex-make. Bonnie hävdar självförsvar i de två första fallen, och avslöjar i förtroende för Justin att det var hennes dotter Mimi som sköt hennes man. Frågan är om Justin kan lita på den här redogörelsen? Det ser du i dagens avsnitt, som ligger och väntar på Playdays!

Svartsjuka, hemlig kärlek och mörka sanningar

Svartsjukedramat med Chloe i centrum eskalerar till nya nivåer idag när sluga Gabi och Jake bekräftar för Philip att Brady är ute efter att stjäla hans flickvän. Samtidigt träffas Rafe och Nicole utanför puben och trots att de lovat att hålla sig borta för varandra, gör de ett försök att reda ut sina känslor för varandra. Ben och Ciara är fortfarande på smekmånad i New Orleans och idag besöker de plantaget Oak Alley – platsen som är så betydelsefull för Ciaras föräldrar Bo och Hope och deras episka romans, men som även bygger på en mörk historia. Ett fullspäckat Days-avsnitt som vanligt alltså – se och njut på Playdays!

I kärlekens fotspår!

Med anledning av Ben och Ciaras besök på Oak Alley kan vi förstås inte låta bli att damma av ett härligt gammalt klipp med Bo och Hope från 1984. ? Se det här →

Nästa avsnitt
✓ Paulina erkänner för Marlena att hon är Lanis mamma.
✓ Johnny erbjuder sin syster att bli filmstjärna.
✓ Doug gör något olämpligt.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.