ONSDAG 27 MAJ 2020・Det går våldsamt till när John och Brady går till attack för att rädda Marlena. Stefano uppmanar Marlena att döda John och Brady blir skjuten. Abe hjälper Nicole att hitta Dr. Raynor.

Våldsam uppgörelse

Det sparas inte på krutet i dagens avsnitt när far och son Black tar Stefanos rekonstruerade Maison Blanche under belägring. Brady hamnar i skottlinjen när han kastar sig framför Kristen och räddar henne från att bli skjuten av sin hypnotiserade lillebror. Samtidigt är Marlena på väg att fullborda sitt nya äktenskap med Stefano i sovrummet på övervåningen, när en ilsken John dyker upp och ryker ihop med sin fiende. Den hjärntvättade Marlena hjälper sin nya make att vinna, genom att slå John i huvudet bakifrån. Stefano får sig ett gott skratt och låter Marlena ta John under pistolhot, medan han själv går för att lösa kaoset på nedervåningen. John vädjar till sin Doc att inte skjuta honom och hur det här dramat slutar ser du i dagens avsnitt på Playdays.

På jakt efter sanningen

Nicole kan inte släppa tanken på att Xander har genomfört en babyförväxling och att Eric och Sarahs dotter egentligen är Kristens, även om DNA-provet inte styrker det. I dag får Nicole oväntad hjälp av Abe, som har använt sina kontakter för att spåra Dr. Raynor – den enda som kan bekräfta hennes teori. Nicole säger till Eric att hon ska åka på en affärsresa till New York. Samtidigt på andra sidan stan bestämmer sig Sarah och Xander för att gifta sig – redan i morgon.

Nästa avsnitt
✓ Abby försöker bryta Stefanos hjärntvätt av Chad.
✓ Kayla och Justin diskuterar sitt förhållande.
✓ Anna orsakar kaos i Stefanos hus.
✓ Ben och Ciara planerar sin framtid tillsammans.

Lämna en kommentar