INTERVJU · Brandon Barash reflekterar över sin tid i Salem som Stefan DiMera!

Efter en lång vecka med känslosamma scener på dödsbädden är det dags att ta farväl av Stefan DiMera. Inte ens Dr. Rolf kunde rädda honom och nu kommer hans hjärta att leva vidare i Julie Williams. Kolla in videon här ovanför där Brandon Barash reflekterar över sin tid i Salem, förhållandet med Gabi och hur verkligheten kolliderade med såpan under hans sista inspelningsdagar!

Kommer du att sakna Stefan?

3 kommentarer

  1. Jag kommer Sakna Stefan. Jag hoppades på att han skulle komma tillbaka.

  2. Samma här, jag kommer också sakna hans rollfigur Stefan Dimera. Trodde också att han skulle komma tillbaka igen, eftersom jag har läst det någonstans…och jag saknar hans bror EJ också.

  3. Kommer att sakna ”Stabi” mycket… tycker lite synd om Gabi som förlorar sitt livs kärlek. Stefan & Gabi hade en otrolig kemi som gick totalt genom tv-rutan… så ja, jag kommer att sakna Stefan för jag gillade honom verkligen.

Lämna en kommentar