PLAYDAYS · Favoritsåpan Glamour rullar vidare med nya avsnitt på Playdays hela sommaren. Om du är en nybliven glamourist eller bara inte har tittat på ett tag, kommer här en snabbguide som rustar dig för en fullspäckad sommar med trassliga kärleksrelationer och drama som berör!

Bills explosiva planer

Glamour är en riktig klassiker i svensk TV som har fascinerat och berört oss i över 30 år med sina komplicerade kärlekshistorier. Kungen på tronen heter för närvarande Bill Spencer – multimiljonär och ägare till tidningskoncernen Spencer Publikations. Bill är en råbarkad affärsman med allvarliga Donald Trump-komplex som inte skyr några medel för att få som han vill. Just nu vill han bygga en skyskrapa – “Sky” som ska göra honom till kungen av Los Angeles. Ja, kanske hela världen. Byggplanerna stötte på patrull när den nuvarande hyresgästen, det lilla kämpande modeföretaget Spectra Fashions, vägrade flytta på sig. Bill accepterade förstås inte ett nederlag, utan vidtog diverse fulknep för att bli av med ockupanterna – inklusive mordbrand. Bill har två söner som är varandras motpoler. Medan Wyatt betraktar sin pappa som en förebild, är idealisten Liam mer kritisk till Bills sätt att bedriva affärer. Liam sympatiserade med Spectra Fashions och gjorde allt han kunde för att de skulle få behålla sin klädataljé. Bill gick ändå vidare med sina planer att spränga byggnaden, ovetande om att Liam och Sally Spectra befann sig inomhus.

Otrogen med svärfar

Fastklämda under en massa bråte och med risk för att dö, erkände Sally för Liam att hon älskar honom. De kysste varandra, trots att Liam är lyckligt gift med Steffy Forrester. När byggdammet hade lagt sig och alla var oskadda, kände sig Liam manad att berätta för sin fru om kyssen med Sally. Det skulle han inte ha gjort. Steffy förstår inte hur han kunde svika henne så och kyssa hennes värsta fiende. “Du äcklar mig” konstaterade Steffy och lämnade en chockad och gråtande Liam med ilskna steg. Steffy isolerade sig i familjens gäststuga för att smälta chocken. Hon fick snart sällskap av sin svärfar Bill, som bedyrade att han aldrig skulle behandla henne så illa som hans son gjorde. Efter Bills kärleksförklaring och ett antal glas vin, släppte Steffy alla hämningar och gick till sängs med honom. Dagen därpå ångrade hon direkt sitt misstag, när hon insåg att hennes svek är ännu större än det Liam begick. Med tårar i ögonen och ångest i hjärtat, sprang hon hem till Liam för att erkänna vad hon gjort – men orden fastnade liksom i halsen, särskilt när Liam överraskade henne med en bröllopsceremoni för att förnya deras äktenskapslöften.

En olycka kommer sällan ensam

Nu har Bill och Steffy bestämt sig för att Liam aldrig kan få reda på sanningen om deras skamliga natt tillsammans. Ångesten gnager inom Steffy och det finns bara en sak som skulle kunna göra saken värre – om hon visar sig vara gravid och inte vet om hennes man eller svärfar är pappa till barnet! Se fram emot många förvecklingar och upprörda känslor när den här historien fortsätter i sommarens avsnitt!

Bråkiga bröder

Livet leker för Ridge Forrester. Han är VD för familjens modehus Forrester Creations och han är på god väg att vinna tillbaka sitt livs kärlek Brooke Logan, efter en massa trassliga komplikationer i förhållandet. Men hela hans ljusa tillvaro hotas när hans halvbror Thorne återvänder till stan. Thorne är den skygge brodern som har isolerat sig från familjen de senaste åren och bott i Paris, men nu är han tillbaka och redo att återta både sin plats i familjen och utmana Ridge som den främste kläddesignern i familjeföretaget. Som om inte det vore nog, visar Thorne även intresse för en romans med Brooke. Det är bäddat för en bitter strid mellan de båda bröderna som bara en av dem kan vinna!

Sådär! Det är allt du behöver veta innan du dyker ner i Glamours värld av intriger. Du vet att du vill! Avsnitten hittar du som vanligt på Playdays och de går bra att se i TV-soffan, datorn, mobilen… eller varför inte ta med surfplattan ut i hängmattan eller till stranden? Vi önskar en härlig såpasommar med mycket nöje! ☀

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.