Rafe och Austin blir ovänner. Sami börjar tvivla på John. Abigail blir besviken på sin mamma.

Austin blir irriterad när Carrie ringer från Schweiz för att kolla läget – med Rafe. Austin tror att Rafes nära samarbete med Carrie innebär att han går över gränsen i sin roll som polis när han hjälper försvarssidan med Johns fall. Rafe håller inte med, men klargör att han tror att John är oskyldig.

Sami är däremot inte lika säker på det längre och erkänner för sin pappa att hon tvivlar på John. Han har ju blivit hjärntvättad av Stefano i så många år, att han kanske inte vet vad han gör längre. Senare tar Sami en fika med Austin, som varnar henne för att Rafe är ute på hal is. Sami vet att John inte är helt återställd mentalt ännu, och spekulerar i om han kan vara skyldig till pengaförskingringen utan att han vet om det själv.

Eftersom Carrie är bortrest och Austin är ensam, föreslår Sami att han flyttar in hos henne och Rafe så länge. Efter viss övertalning erkänner Austin att det vore en bra idé. Samtidigt blir Rafe konfronterad av Roman, som säger att FBI är medveten om att han samarbetar med Carrie. Han har gått över gränsen och därför måste Roman ge honom sparken från polisen! Rafe går hem och dränker sina sorger med en öl, när Sami kommer hem och berättar att Austin ska bo hos dem. Rafe tror att det är Austin som har tjallat på honom till FBI, så han går fram och ger honom en smocka!

Abigail får ett utbrott när hennes pappa dyker upp för att bjuda ut Jennifer på en dejt. Abigail blir besviken och undrar om hennes mamma har glömt allt som Jack har gjort mot dem. Jennifer säger bestämt att hon känner sig tvungen att göra det här. Hon måste reda ut sina känslor för Daniel och Jack. Abigail tror att hennes mamma begår ett stort misstag. När Jack är ensam med Jennifer säger han åt henne att hålla sig till planen. Gå på dejt med honom i dag. Hon kommer inte att ångra det.

Samtidigt tar Daniel en joggingtur och umgås med Melanie och Chad, för att slippa tänka på Jennifers dejt med Jack. En upprörd Abigail konfronterar honom och undrar hur han kunde gå med på det här. Daniel förklarar att han älskar Jennifer för mycket för att inte ge henne en chans att reda ut sina känslor och bestämma vem hon vill ha.

En kommentar

  1. Sami tänker inte sig för som vanligt, hon kunde ha ringt till Rafe och frågat om det var OK att Austen bor hos dem ett tag, men med tanke på vilket förflutna hon har med honom kan hon ju inte bara tro att rafe ska uppskatta det. Nu var det ju inte det som rafe blev arg över egentligen, men ändå riktigt DÅLIGT av Sami där. 🙁

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.