Carrie blir arg och sårad när Abigail hävdar att hon och Austin älskar varandra, Billie återförenas med Bo på sjukhuset, Hope och John försöker hitta ett sätt att ta sig hem.

Carrie tror knappt sina ögon när hon kommer tillbaka till hotellrummet och ser Abigail i famnen på sin halvnakna make. Till Austins förskräckelse, säger Abigail att hon och Austin älskar varandra. Melanie sliter ut sin vän från rummet innan hon gör saken värre. Austin försöker desperat förklara att han inte alls älskar Abigail och att hon bara upplever en tonårsförälskelse som har spårat ur. Han lovar att Carrie är den enda kvinnan han älskar.

Samtidigt försöker Melanie hindra Abigail från att orsaka ännu mer skada i makarna Reeds äktenskap, men Abigail vägrar ge upp. När hon inser att Carrie är på väg att förlåta Austin, kläcker Abigail ur sig att de har älskat med varandra! Austin kan inte förneka det påståendet, och får ta emot en rungande örfil av Carrie innan hon lämnar hotellet med ilskna steg.

John och Hope får veta att de inte kan lämna Alamainia utan visumen som de tvingades lämna ifrån sig till domaren när de ansökte om skilsmässa. De kommer inte att få tillbaka dem förrän om två veckor. Oroliga för sin respektive makar där hemma, börjar de desperat försöka hitta ett sätt att ta sig hem. Alla idéer verkar hopplösa förutom en – de måste använda sina gamla skickligheten som konsttjuvar och stjäla tillbaka sina visum från myndigheterna. Det är deras enda hopp.

Bo ligger i koma på sjukhuset och är i dåligt skick. Billie får en uppdatering av Daniel, innan hon skyndar till sin exmakes sida. Billie, Victor och Maggie stöttar varandra i deras oro för Bo. Senare lyckas Hope ringa till Bos rum på sjukhuset och blir förvånad när Billie svarar i luren. Hon försöker förklara för Hope vad som har hänt, men blir avbruten när Bos monitorer börjar larma. Billie ropar hysteriskt efter hjälp, medan Hope hör i telefonen att hennes man är på väg att dö!

Lämna en kommentar