Daniel vägrar tro att Maggie är hans mamma, medan Melanie är överlycklig för att ha fått en ny farmor! Sami förklarar varför hon tror att John är skyldig.

Maggie och Melanie firar nyheten att de är släkt med varandra. Victor kommer hem från en affärsresa och får höra att Daniel är Maggies son. Sedan tar Maggie hjälp av Bo och Hope för att berätta den otroliga nyheten för Daniel. Han vill först inte acceptera det. Han kan inte tänka sig att hans föräldrar skulle undanhålla något sådant för honom. Maggie förstår att han är förvirrad och säger att hon ska låta honom vara i fred och smälta det här. Daniel åker hem med Jennifer, som tröstar honom. Melanie är överlycklig för att Maggie är hennes farmor. Hope är övertygad om att hennes mormor hade fler hemligheter för familjen, och hon vill gå till botten med vad.

EJ konfronterar Marlena på festen, och till hennes lättnad märker han inte att hon har sällskap av John, som har smitit från sin husarrest. EJ provocerar Marlena och hon förbannar honom för hans åtal och alla hemska saker som han utsatt Sami för under tiden hon var borta från stan. Marlena ber John att lämna festen. Abe hinner upptäcka honom, men lovar att inte säga något.

Brady presenterar Nicole och Madison för varandra. Nicole tror att de har något mer ihop än bara affärer. Brady klargör att han inte gillar Nicoles samarbete med EJ, men hon lovar att hon är fullt medveten om vad hon gör. Brady försöker bjuda ut Madison på en dejt, men det slutar med att de bråkar istället.

Sami och Rafe är oense om John. Sami vet att John är en hyvens man i grund och botten, men han har blivit så hjärntvättad av DiMera-skurkarna genom åren att ingen kan veta vad han är kapabel till. Därför anar Sami att han kan vara skyldig till anklagelserna utan att han själv vet om det. Hon berättar för Rafe om sin komplicerade relation till sin mamma och ber honom att stå på hennes sida. Rafe lovar att han gör det och de bestämmer sig för att inte låta deras olika åsikter om Johns fall komma emellan dem.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.