MÅNDAG 27 JANUARI 2020 · Kate vill rädda Will och Sonnys äktenskap. Evan vill vara mer än vänner med Sonny. Maggie tar strid för Xanders rätt att bry sig om lilla Mickey.

Sonny får kritik av Kate

Äkta makarna Will och Sonnys äktenskap har överlevt allt från sexutpressare till döden, men sedan Will dömdes till fängelse för att ha orsakat sin svärmors död, har paret brutit kontakten helt med varandra – vilket också var ångestfyllda Wills önskan. Nu har Sonny börjat snegla på den snygge nykomlingen Evan, som nyligen visade sitt intresse för Sonny genom att överraska honom med en kyss, och frågan är om han ska vända ryggen åt sitt gamla liv med Will helt och hållet och gå vidare med Evan? Absolut inte det sistnämnda om Kate får bestämma. När hon hör grabbarna sitta på puben och diskutera sin kyss, kan hon inte låta bli att lägga sig i. Hon påminner Sonny om att han fortfarande är gift med hennes barnbarn och att hans beteende med den nya hunken är fullkomligt bedrägligt. En ilsken Sonny fräser att det var Will som bad honom att gå vidare, så han uppfyller bara sin makes önskan. Kate förstår att ångest och missförstånd ligger bakom hela dramat, så hon beger sig raka vägen till fängelset för att prata förstånd med sitt barnbarn.

Känslosam dag i fängelset

Men först har Will ett känslosamt möte med sin svärfar. Han älskade Adrienne som en andra mamma och ville aldrig skada henne. ”Jag kommer aldrig att sluta hata mig själv för att jag berövade dig och Sonny från henne”, säger Will ångerfullt. Justin vet det och även om han saknar sin fru något enormt, så kan han inte klandra Will för det som hände. Han älskar honom som en son. Vi tittare får fortfarande inte veta vad som egentligen hände när Adrienne blev bragd om livet, men vi förstår att det måste finnas förmildrande omständigheter. När Justin har gått, får Will besök av sin farmor Kate som råder honom att rädda sitt äktenskap innan det är för sent. Det är tydligt att Will blir sårad när han får veta att Sonny har kysst en annan man. Han känner till Evan och vet att det är en trevlig kille. Kate anser att det bara finns en kille för Sonny och det är Will. ”Du har dina bästa år framför dig och du borde dela dem med Sonny”, anser Kate och ber Will att ringa sin make. Samtidigt ber Evan om ursäkt för kyssen härom kvällen. Han vet att Sonny är gift och att han borde ta avstånd från honom, samtidigt som han erkänner att ”Mina känslor för dig går längre än vänskap.” Även om Sonny inte är redo att säga detsamma, så vill han inte förlora kontakten med Evan, som är den enda han känner sig bekväm att prata med. De blir avbrutna när Will ringer till Sonny och ber att få träffa honom.

Maggie tar strid för Xander

Eric och Sarahs dotter har fått en dödlig cancerdiagnos och i dag ska de träffa en onkolog för att diskutera olika behandlingsformer. Xander känns sig utanför, eftersom Eric förbjuder honom från att komma i närheten av sin dotter. I dag drabbar de båda papporna ihop i en bitter ordväxling på sjukhuset, som får Maggie att ta parti – för Xander. Hon anser att han blir orättvist behandlad efter att han har ställt upp så mycket för både Sarah och Mickey. Senare kommer Eric hem och berättar för Nicole att han och Sarah tänker lämna stan, medan Xander får samma besked av Sarah. Anledningen till deras plötsliga sorti får vi veta nästa gång, eller redan nu i den blå rutan här nere ↓

Nästa avsnitt
✓ Eric och Sarah ska åka till Boston för att ge sin dotter cancervård.
✓ Det dyker upp nya bevis för att Eve är oskyldig.
✓ Ciara planerar att lura Xander i en fälla.
✓ Jennifer blir utskriven från sjukhuset.

3 kommentarer

  1. Varför inte berätta att dom ska lämna stan för att åka dit lilla Mickey får den vård hon ska ha. hoppas det hjälper ?

  2. Hoppas även få se fortsättning snart, Tror att det blir Sonny å Will igen.

  3. Hoppas det blir Sonny och Will igen. Sara och Erik åker ill Boston för att ge Mickie cancervård

Lämna en kommentar