TORSDAG 4 JUNI 2020・Stefano ber att få träffa sina barn en sista gång innan operationen som avslutar hans existens. Eric förbereder sig på att berätta sanningen för Brady och Kristen om deras dotter.

Eric har nåt att berätta

Eric har knappt hunnit smälta chocknyheten att Mackenzie inte är hans dotter, när flickans riktiga föräldrar knackar på dörren. Brady ville bara berätta att Marlena har vaknat upp efter operationen och är sig själv igen. Eric ber paret att slå sig ner, för han har något viktigt att berätta för dem. Han samlar sitt mod och är precis på väg att berätta sanningen om Mackenzies föräldraskap, när de blir avbrutna av Kristens mobil. Hon blir kallad till ett familjemöte hos sin pappa på sjukhuset, så allt annat får lov att vänta. Eric inser att Sarah ändå borde få beskedet först och hon kommer att kräva DNA-bevis, så han och Nicole åker till sjukhuset och tvingar den unge labbkillen att ge dem det rätta resultatet. Samtidigt planerar Sarah och Xander sitt bröllop i morgon – och smekmånad direkt efter. Titans jetplan står tankat och klart för att lyfta med de nygifta till okänd destination.

Stefano raderas

När Dr. Rolf vägrar avlägsna Stefanos mikrochip från Steves hjärna, fattar Kayla det djärva beslutet att utföra operationen själv. Stefano vägrar vård, men Kayla har skaffat ett domstolsbeslut som ger henne rätt att utföra vilka medicinska åtgärder som hon vill. Justin varnar för vad som skulle hända om operationen misslyckas – skulle Kayla kunna förlåta sig själv? Hon är medveten om riskerna, men känner på sig att Steve hade velat det här. Stefano ber att få träffa sina barn en sista gång. Tony, Kristen och Chad samlas runt hans sjukhussäng, med blandade känslor inför det som ska hända. Stefano ber om ursäkt för allt jäkelskap han har orsakat genom åren och klargör att han älskar dem alla trots allt. ”Länge leve familjen DiMera” blir Stefanos sista ord innan han lämnar oss – för gott, eller kanske en säkerhetskopia sparas i molnet?

Nästa avsnitt
✓ En oväntat komplikation uppstår när Steve opereras.
✓ Eric tar ett ledsamt farväl av Mackenzie.
✓ Xander ber Sonny om en tjänst.
✓ Evan träffar Ben öga mot öga.

3 kommentarer

  1. ojojoj hoppas Steve blir normal igen

  2. Det hoppas jag med. Undrar om Kayla lämnarJustin då? Men för min del så var Steven inte min favvo..

  3. Steve är ok tycker jag . Vi får se hur Kayla gör om han blir normal igen. Eller hur det blir

Lämna en kommentar