MÅNDAG 25 MAJ 2020 · Stefano friar till Marlena och samlar sina barn till ett familjemöte. Chad är redo att utföra sitt dödliga uppdrag. Hattie fattar ett stort beslut.

Stefano går ner på knä

John får dåliga nyheter med posten i dag – skilsmässopapper från Marlena och en handskriven lapp från Stefano: ”Drottningen är min, nu och för alltid.” Stefano har planerat att gifta sig med sin drottning, vilket även Marlena blir varse när hon öppnar garderobsdörren och hittar en brudklänning. Stefano har fixat hennes skilsmässa från John, så nu finns det inget som hindrar dem från att leva tillsammans i äktenskaplig lycka. ”Det är dags att du låter mig ge dig livet du alltid har drömt om. Det enda du behöver göra är att säga ja”, förklarar Stefano och går ner på knä. Hjärntvättade Marlena gör förstås det, till hans stora förtjusning.

Familjeträff

Chad besöker sina frihetsberövande offer i källaren och är redo att utföra sin fars dödliga order. Kate vädjar till honom att låta bli och förklarar att han är hypnotiserad med frasen ”la famiglia” – vilket förstås bara förstärker hans tillstånd och får honom att dra fram sitt vapen. Räddningen kommer när Chads mobil ringer och Stefano ber honom att avvakta med skjutningen. Marlenas ultimatum för att gifta sig med honom är att Kates liv skonas. Stefano ber Chad att samla sina syskon till en familjeträff. Senare offentliggör han sina stora planer för Chad, Tony och Kristen: ”Jag ska gifta mig med min nattens drottning Marlena.” Samtidigt försöker John skicka telepatiska varningar till sin Doc: ”Gift dig inte med honom.”

Nästa avsnitt
✓ Abigail gör en chockerande upptäckt i källaren.
✓ Marlena är kluven.
✓ En desperat John försöker hitta Marlena.

6 kommentarer

  1. Nu känns det som allt är overkligt Vad är det med Chad.

  2. Han har blivit hypnotiserad eller hjärntvättad.

  3. Nu får vi hoppas att John & Marlena kommer att återförenas, i pingst helgen.

  4. Vart är resten av avsnitten?

  5. Kan inte se avsnitten 26 27 var är dom verkar som dom finns , men var?

  6. Nej jag tror inte dom har blivit nerladdade än. Dom kanske kommer idag. Då får vi flera avsnitt på än gång. Bara vänta och se när dom kommer😁

Lämna en kommentar