MÅNDAG 1 JUNI 2020・Eric inser att Nicole har ljugit om sin resa. Nicole konfronterar Dr. Raynor och kräver att få veta sanningen. John övertalar Rolf att återställa Marlena. Eli och Lani har ett frostigt möte med Gabi.

På spaning i New York

Nicole kan inte släppa sina misstankar att lilla Mickey egentligen är Kristen och Bradys dotter, trots att DNA-provet motbevisade den teorin. Nu åker hon till New York för att konfrontera Dr. Amanda Raynor – läkaren som hjälpte Xander att genomföra kuppen, men till Eric säger hon att det är en affärsresa. Den lögnen blir ifrågasatt när Brady inte känner till resan och Basic Black har inga affärskontakter i New York. Medan Eric försöker ta reda på vad som egentligen pågår, får Dr. Raynor påhälsning av Nicole som kräver att få veta hela sanningen – att hon hjälpte Xander med den lömska babyförväxlingen. Doktorn förnekar det först, men när Nicole hävdar att hon har DNA-bevis som bekräftar sanningen, erkänner hon till slut alltihop: ”Sarah Hortons och Eric Bradys barn dog på mors dag förra året.”

Om sanningen ska fram

Samtidigt har Sarah tackat ja till att gifta sig med Xander redan i morgon – helt ovetande om den stora babylögnen. Brady verkar vara på väg att klura ut sanningen när han håller lilla Mickey i famnen och noterar att hon är väldigt lik hans döda dotter Rachel – de har till och med samma hjärtformade födelsemärke på halsen!

Nästa avsnitt
✓ Eric konfronterar Abe om Nicoles lögn.
✓ Kristen och Tony förenas i känslorna för deras pappa.
✓ Hattie tar farväl av Salem.
✓ Brady blir förundrad av Mackenzies födelsemärke.

2 kommentarer

  1. Skönt att Hope är som vanligt igen. Hoppas Steve blir normal igen. Men hur blir det då med Justin och Katyla?? Kanske Adrinne kommer tillbaka😂 Allt händer ju i days

Lämna en kommentar