ONSDAG 14 OKTOBER 2020 · Sami ser till att Eric och Nicole inte får ta hem Allies barn från sjukhuset. Marlena och Kate är oense om vad som är bäst för barnet. Sarah och Xander har en romantisk eftermiddag.

Advokater kopplas in

Allies skriftliga önskan att Nicole och Eric ska ta hand om hennes nyfödda son har orsakat kaos för alla inblandade. Medan Eric och Nicole har börjat vänja sig vid tanken på att ta hand om den lille pojken, tänker Sami göra allt i sin makt för att stoppa det. I dag blir Eric och Nicole delgivna ett kontaktförbud som gör att de inte får ta med sig barnet hem från sjukhuset. Sami har övertalat sin syster Belle att representera henne i den här juridiska tvisten. Sami vill ta med sig barnet hem till Italien, men det sätter Lucas stopp för. Till slut kommer de överens om att Sami ska flytta in med barnet hos sin mamma och John så länge. Samtidigt bestämmer sig Eric och Nicole för att ta strid och anlitar Justin som deras advokat. Kriget om familjen Hortons senaste tillskott kan börja!

Xanders lyckliga liv

Xander och Sarah är tillsammans igen och har svårt att slita sig från varandra. I dag tillbringar de en romantisk eftermiddag tillsammans. Samtidigt har farbror Victor kommer hem från Grekland och kallat Xander till ett möte. En överlycklig Xander tror att han ska ta över rollen som VD för Titan, men Victor har andra planer.

Nästa avsnitt
✓ Nicole och Eric har en livlig konfrontation med Sami.
✓ John drabbas av en hälsokris.
✓ Philip återvänder till Salem.
✓ Xander får goda nyheter.

Lämna en kommentar