ONSDAG 17 JUNI 2020・Steve fattar ett oväntat beslut när det gäller Kayla. Marlena får ett oönskat besök av Orpheus. Zoey tänker sätta käppar i hjulet för Rafes adoption av David.

Inte välkommen här

Marlena är ensam hemma när hennes gamle plågoande Orpheus kommer på besök. Doc försöker behålla lugnet och hävdar att John befinner sig i rummet bredvid, så det är nog bäst att skurken går om livet är honom kärt. Orpheus genomskådar lögnen när han ser att John ringer till Marlenas mobil. Det är oklart vad Orpheus är ute efter, men han klandrar Marlena för att hans son blev kriminell, eftersom hon övergav dem när de var små. Till slut dyker John upp och räddar situationen. Orpheus blir utslängd, men verkar inte vara färdig med makarna Black.

Lojalitetskamp i familjen

Nykomlingen Zoey avslöjar att hon inte bara är Evans advokat utan även hans storasyster. Hon lovar att hjälpa honom få tillbaka sin son. Pappa Orpheus avbryter dem och visar sig ha en dålig relation med Zoey, som anklagar honom för att ha dolda avsikter. När hon har gått, vänder sig Orpheus till sin son och säger kryptiskt att vissa saker måste stanna mellan dem. ”Ingen behöver få veta vad vi gjorde.” Rafe ber Justin att ordna ett besöksförbud mot Davids pappa och farfar, samt att påskynda adoptionsärendet. Senare får han besök av Zoey som klargör att hon tänker kräva vårdnaden om pojken – inte åt sin bror, men åt sig själv.

Steves beslut

Kayla vet att hon inte både kan äta kakan och ha den kvar. Hon måste välja vem av sina herrar som hon vill dela resten av sitt liv med. I dag blir hon besviken när Steve tar över beslutet och säger att hon borde stanna kvar i förhållandet med Justin. Han är en bra och trygg man som kan göra henne lycklig. Steve har precis fått veta att han försökte döda Kayla när han var i Stefano-läge och anser därför att han är farlig för henne. Kayla blir irriterad över att han försöker bestämma vad som är bäst för henne. ”Jag gör vad jag vill med vem jag vill och du kan dra åt helvete!” fräser hon och lämnar honom med tårar i ögonen.

Nästa avsnitt
✓ Hope och Steve tröstar varandra.
✓ Gabi tar upp kampen med Chad.
✓ Kayla meddelar Justin sitt beslut om deras framtid.
✓ Kate söker jobb hos Abe.

Lämna en kommentar