LAST BLAST · Shawn, Belle, Philip och hela kompisgänget från 2002 återförenas i en helt egen serie den här julen!

Tonårsliv i Salem

Trogna tittare som har följt vår favoritsåpa i sisådär 15 år kommer säkert ihåg gänget på Salem High School som var en stor del av serien på den tiden. Shawn, Belle och Chloe har vi sett komma och gå på senare år, men nu återförenas de med sina gamla vänner som gick på skolbaler, hängde på internetkafét Dot Com och åkte på en farlig klassresa till Västindien. Shawn och Belle var kärleksparet som hölls åtskilda av intrigmakarna Jan och Jason, Philip var den odräglige rikemanssonen, Mimi försökte mörka sina trassliga hemförhållanden, Susan och Kevin var de utstötta som inte passade in och Chloe var den introverta tjejen i svarta kläder som fick utstå det osmickrande smeknamnet ”Spöktjejen” men golvade alla med sin skönhet på skolbalen – se den klassiska scenen i videon här ovanför. Nu återförenas hela gänget efter många år – i en helt egen serie som Playdays visar under julveckan!

Gamla känslor vaknar till liv

Last Blast Reunion heter den sprillans nya serien där vännerna från high school återförenas. Det hela börjar med att Belle kommer till New York för att hälsa på Chloe och shoppa julklappar, när de får syn på ett kafé med en bekant namnskylt – ”Dot Com”, precis som det gamla internetkafét i Salem där ungdomarna brukade samlas. Damerna går in för att ta en fika och blir överraskade när det visar sig att deras gamla vän Kevin driver stället. Det blir upptakten till en nostalgisk återförening där gamla minnen och känslor vaknar till liv – inte minst när de får sällskap av Philip Kiriakis, som till vår stora glädje spelas av originalet Jay Kenneth Johnson!

Serien är en så kallad ”spin-off” till den vanliga såpan – precis som Chad och Abby i Paris vi såg tidigare i år. Playdays publicerar de första fem avsnitten under julveckan med start nu på måndag. Det här vill du inte missa, så när du känner för en paus i julfirandet är du varmt välkommen in och titta!

8 kommentarer

  1. Dör Chloe. ? Såg henne med en kniv i hjärtat. Tråkigt . Har alltid gillat henne

  2. Nu är även Mimmi mördad,, vem kan det va. Nä inget roligt kul alls.

  3. Va ja hört & sett på spoiler så ska de vara Jane som är den nya mördaren

  4. Okej Jane.Det va länge sen man såg henne

  5. vad händer alla dör ju inget kul

  6. Nä inget kul alls Chloe mimmi Philip Belle Jason och Susan Hoppas det är en mardröm som Shawn har . Varför måste alla dö?

Lämna en kommentar