Inte ett öga är torrt när Ben och Ciara blir man och hustru! ✔️Se hela bröllopsceremonin här! ✔️Det explosiva slutet! ✔️Superspoiler – det här händer nu!

Vi var säkert många som satte kaffet i halsen under slutscenen i fredagens avsnitt när Ben och Ciaras bröllop slutade med en stor explosion! Men innan dess fick vi njuta av ett känslosamt utbyte av äktenskapslöften och en av de finaste bröllopceremonierna på länge i vår såpa. Se hela härligheten i videon här ovanför ↑

Hemliga boven i dramat

Men nu återstår förstås frågan – vem ligger bakom det explosiva attentatet på bröllopet? När dammet har lagt sig och de överlevande har hämtat andan efter chockupplevelsen i kyrkan, visar det sig att brudgummen är spårlöst försvunnen. Ben verkar ha gått upp i rök! Under avsnitten som följer i veckan får vi se att han har blivit kidnappad av en hjärtlös fiende som är ute efter hämnd. Vi vill inte förstöra spänningen för dig som hellre vill bli överraskad, men om du inte kan hålla dig bjuder vi på en spoiler här ↓

Dra pilen uppåt för att avslöja Bens kidnappare!

Jisses! ? Vi kan bara konstatera att Ben och Ciaras smekmånad är definitivt inställd! Hur ska det här gå? Fortsätt att följa vår såpa varje dag här och på Playdays!

4 kommentarer

  1. Nu börjar det bli lite rörigt. Ben blir kidnappad av Eve efter explosionen i kyrkan. Men vem ligger egentligen bakom explosionen? Vem satte dit bomben. Väntar med spänning på resten av avsnitten.

  2. Jag tror det är Claire och Eve som ligger bakom detta är vad jag tror . vad tror du?

  3. Eve kan hålla sig borta tycker jag, hon är ingen favorit.

  4. Håller fullkomligt med om Eve. Gillar henne inte

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.