FREDAG 2 OKTOBER 2020 · Ciara återförenas med Ben men anar inte vad han har blivit utsatt för. Will anklagas för att vara i maskopi med sin mamma. Steve flyttar hem till Kayla. Bonnie ber Justin om juridisk hjälp.

Ben & Ciara återförenas

Efter att ha blivit drogad, hjärntvättad och torterad kommer äntligen Bens räddning i dagens avsnitt. Hope och Ciara hittar honom halvnaken och medvetslös på golvet i lokalen där terrorn har utspelats och skurkarna verkar ha försvunnit. Ciara ger sin man hjärt- och lungräddning och de äkta makarna återförenas med tårar av lycka. Men hur hamnade Ben här i New York och vad har hänt med honom? Ben minns att han varit frihetsberövad, men inte vad han blivit utsatt för. Hope stöter ihop med Vincent utanför lokalen och lyckas övermanna honom, men när hon vänder ryggen till för att ringa efter förstärkning, lyckas han smita undan. Ciara är bara tacksam för att ha fått tillbaka sin älskade Ben. Hon är förstås lyckligt ovetande om att han har blivit programmerad för att döda henne!

Adoptionsfiaskot

Hemma i Salem blir Allie rasande när hon får veta att Will har varit i maskopi med deras mamma och visste att hon övertalade Rafe att dra sig ur adoptionsprocessen. Allie blir djupt besviken på sin bror och vägrar låta honom och Sonny adoptera hennes son. Sonny blir också rasande på Will och nu verkar deras äktenskap knaka i fogarna. Allie erbjuder Rafe återigen möjligheten att adoptera hennes barn, men han tycker inte att det känns rätt och väljer att stå fast vid sitt nej. En uppgiven Allie konstaterar att hon inte längre har någon kandidat för adoptionen och undrar vad hon ska göra.

Nästa avsnitt
✓ Gwen spionerar på Gabi åt Chad.
✓ Eli och Lani ska få tvillingbarn.
✓ Xander är rädd för att sabba sin andra chans med Sarah.
✓ Steve och Kaylas romantiska kväll tar en oväntad vändning.

En kommentar

  1. Adoptions fiasko kan man minst sagt säga. En adoption måste väl gå genom domstolen, man kan inte ligga på BB o fatta olika beslut och bara skriva under papper, helt oseriöst. Pappan till barnet borde också bli informerad.

Lämna en kommentar