Carrie tror att Rafe har gjort Nicole gravid och kräver en förklaring. EJ blir besviken på sin pappa när lögner och falskspel kommer upp till ytan!

Billie smyger in till DiMeras herrgård när ingen är hemma och hittar en gömma med hemliga dokument. Hon hinner inte fotografera dem, för EJ kommer hem och avbryter henne. EJ avslöjar inte att han såg henne snoka, men senare när han är ensam kollar han själv in dokumenten och blir chockad av det han läser. Samtidigt kommer Nicole förbi för att hämta sina saker. EJ är upprörd och berättar att hans far har gått bakom ryggen på honom. Nicole drar den felaktiga slutsatsen att EJ har fått veta det som hon redan vet – att Stefano orsakade hans valförlust. EJ blir chockad, eftersom han syftade på kuppen mot John – han visste ingenting om valet. Nu känner sig EJ förrådd av Stefano i dubbel bemärkelse.

EJ förklarar för Nicole att det var hans idé att gillra en fälla åt John. Han ville bevisa för sin far att han var redo att ta över familjeföretaget. EJ trodde att han hade lyckats, men nu inser han att hans far har dragit i trådarna bakom hans rygg hela tiden. För att göra saken ännu värre, har alla miljonerna från pensionspengarna försvunnit utan ett spår!

Rafe blir förvånad när Carrie ringer och ber att få träffa honom på puben. Nicole påminner honom om att Carrie måste fortsätta tro att EJ är pappan till hennes barn. Rafe går till puben och blir besviken när även Austin dyker upp till deras möte. Det visar sig att Carrie vill avsluta deras yrkesmässiga samarbete. Rafe skriver under papperna och reagerar över att Carrie beter sig så känslokallt mot honom.

Austin går vidare och berättar för Billie att han och Carrie jobbar hårt på att reparera sitt äktenskap. Austin ser väldigt ljust på framtiden. Samtidigt blir Carrie konfronterad av Rafe angående hennes attityd. Carrie tycker att hon har all rätt att vara besviken på honom efter att han ljög om att ha legat med Nicole. Hon vet att Nicole är gravid med hans barn! Carrie kan inte fatta hur nära hon var att offra sitt äktenskap för en man som hoppar från säng till säng så snabbt. Tydligen är inte Rafe den schyssta killen som hon trodde att han var. Konfrontationen blir så känslomässigt smärtsam att Rafe till slut inte kan hålla sig längre. Allt är inte som det verkar och han måste berätta hela sanningen för Carrie!

Melanie vaknar upp i Chads famn, efter att de älskade med varandra för första gången kvällen innan. Chad överraskar sin älskade med en present – en rosa morgonrock som ska stanna hemma hos honom.

Lämna en kommentar