Sami hamnar i en olämplig (och naken!) situation med Austin, till Rafes stora ilska. Jennifer får ett jobberbjudande. EJ försöker sluta fred med Lexie.

dool-11700

Rafe är skeptisk när Sami föreslår att Austin flyttar in hos dem ett tag, eftersom det inte finns några lediga hotellrum i närområdet. Han tycker att Austin kan bo hos sin mamma. Austin påpekar att det vore en enorm intressekonflikt om han bodde under Stefanos tak samtidigt som han jobbar med Johns fall. Men kanske Rafe inte fattar det, eftersom han har blivit avskedad för att han hjälpte Carrie att försvara John.

Sami går emellan innan bråket hinner eskalera och vädjar till sin nuvarande man att låta hennes ex-man flytta in, eftersom han ingår i familjen. Rafe kan inte säga nej till Sami, så han går motvilligt med på att låta Austin sova på soffan. Rafe  vet inte hur han ska förklara för barnen att han har förlorat sitt jobb, men Sami muntrar upp på honom. Senare spiller Austin vatten på sig själv när han ska lägga sig. När Sami ska hjälpa honom att torka upp det, snubblar hon och de landar ovanpå varandra i soffan… i samma ögonblick som Rafe tänder lyset och undrar vad i hela helvetet som pågår! 😯

Daniel knackar på hemma hos Jennifer. Han undrar om hon hade tackat ja till hans förslag att flytta ihop, om Jack inte hade dykt upp. Jennifer orkar inte med något ”tänk om” eftersom det även skulle innebära att hon fortfarande hade varit gift med Jack om han inte hade blivit kidnappad.

Abe kommer förbi och ber Jennifer att sköta marknadsföringen till hans kampanj. Jennifer tycker att det låter spännande, men förstår samtidigt att det kommer att ta mycket tid från hennes familjeliv. Hon blir rörd när Daniel erbjuder sig att hjälpa till. Senare levereras en ask med Halloween-kakor till Jennifer, från Jack. Hon berättar för Daniel om deras trevliga dejt, vilket får honom att inse att hennes känslor för Jack är djupare än vad han hade önskat.

Lexie försöker undvika sin bror, eftersom hon inte gillar hans taktik i valkampanjen. EJ förklarar att även om han vill vinna valet och bli borgmästare, så bryr han sig fortfarande om sin syster. Chad ser dem gräla, vilket förstärker hans beslut att inte ha något med familjen DiMera att göra. Senare föreslår EJ en vapenvila och Lexie går med på det, men hon varnar honom för att inte låta henne ångra det.

Chad visar Sonny några inlägg på deras webbsajt. Det verkar som att signaturen ”gotgame48” publicerar odds för matcher, vilket inte är tillåtet på en skolsida. De bestämmer sig för att det inte är något problem, så länge personen inte använder deras sida för vadslagning. Chad börjar ana att EJ kan ligga bakom det här och konfronterar sin bror, men han förnekar det.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.