Madison blir rasande när Sami lägger sig i hennes privatliv. Stefano ger Abe ett skamligt erbjudande. Bo och Hope upptäcker ännu en av Alices hemligheter.

dool-11707

Attraktionen mellan Madison och Brady fortsätter att växa. Sami ifrågasätter Bradys avsikter med hennes chef. Hon hoppas att han inte tänker inleda något förhållande med henne, eftersom hennes jobb skulle hotas om det inte funkar mellan honom och Madison. Brady förnekar inte att han och Madison flirtar, men han är säker på att det inte kommer att leda till något förhållande. När Titan köpte upp Mad World var Madison väldigt tydlig med att hon inte dejtar jobbkollegor. Sami vågar dock inte lita på det.

Senare får Sami en utskällning av Madison, för att hon blandar sig i hennes privatliv. Sami befarar att hon ska få sparken. Madison avskedar henne inte, men ger Sami en skarp varning att hålla sig till jobbet. Eftersom Sami är som hon är, kan hon ändå inte låta bli att varna Madison för Bradys historik när det gäller förhållanden och säger att han är en hjärtekrossare.

Rafe blir alltmer frustrerad. Det är illa nog att Austin bor under samma tak som honom och Sami, men det är ännu värre att han inte lyckas hitta ett jobb. Rafe vet inte vad han ska göra.

En ilsken Kate lovar att hon ska sätta Madison på plats. Hon berättar för Stefano att hon redan har tänkt ut en plan som kommer att bli en överraskning för Madison och en riktig kupp för henne och Countess Wilhelmina.

Stefano bjuder hem Abe och Lexie på lunch. De tappar hakan av chock när de hör anledningen till hans inbjudan – han vill att Abe hoppar av sin kampanj till borgmästarvalet! Om Abe går med på det, lovar Stefano att använda sina kontakter för att ge honom ett jobb inom statspolitiken. Lexie blir rasande. Varken hon eller Abe tror på Stefanos påståenden att han bara försöker bevara freden inom familjen. De går därifrån med ilskna steg, men Stefano tror ändå att Abe kommer att ändra sig.

Bo och Hope rotar vidare i Alices privata papper och hoppas hitta orsaken till kontoutdragen som visar att uttag och insättningar pågår än i dag. De hittar ett foto på ett litet barn, men vet inte vem det är och lägger det åt sidan. De anar inte att samma fotografi står inramat i en bokhylla i DiMeras herrgård…

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.