Marlena märker att Will och Gabi har problem i sitt förhållande. Stefano kräver att EJ avskedar Nicole som sin pr-agent. Kate får veta att Austin har flyttat in hos Sami.

Ungdomarna har fullt upp med att pynta torget till en Halloweenfest. Marlena kommer dit för att hjälpa till och märker att något inte står rätt till med Will och Gabi. De har något problem i förhållandet som Will inte vill prata om. Abigail kastar svartsjuka blickar när Melanie och Chad visar sig ha samma filmintresse. Men senare ger Chad sin flickvän en kyss och hon känner sig tryggare.

Chad och Sonny märker att någon bedriver vadslagning på deras webbsajt, men uppgifterna raderas innan de hinner spåra dem. De befarar att allt de har jobbat för är förgäves om de inte får reda på vem som utnyttjar deras sagt för olaglig spelverksamhet.

Kate äter lunch med Austin och ber honom att bortse från bevisen som FBI har mot John. Hon vet att han omöjligen kan vara skyldig till förskringring. Austin föreslår att traumat som John har gått igenom de senaste åren kan ha förändrat honom. Kate blir förskräckt när Austin berättar att han har flyttat in hos Sami. Austin tycker inte att Sami är problemet – Rafe är det.

EJ och Stefano blir rasande över en ledarspalt i tidningen som är starkt kritisk mot EJ:s politiska ambitioner. Stefano anser att Nicole borde ha förhindrat det här och säger åt EJ att avskeda henne. EJ försvarar Nicole och ber sin pappa att inte lägga sig i det här. Stefano inser till sin förskräckelse att hans son fortfarande är förälskad i Nicole, och varnar för att det här kan kosta honom valsegern. Senare har EJ svårt att dölja sina känslor för Nicole och är nära att kyssa henne.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.