John bevisar att ingenting är omöjligt. Släkt och vänner minns Tom och Alice Horton. Chloe konfronterar Kate. EJ smider elaka planer.

Festligheterna på Salems stadstorg fortsätter och alla blir glatt överraskade när hedersgästerna John och Marlena gör entré. De återförenas med alla som har saknat dem mest – släkt och vänner. John ber att få allas uppmärksamhet och bjuder på ännu en överraskning när han, med mycket möda och stort besvär, lyckas resa sig från sin rullstol och stå på sina egna ben. Alla applåderar och tycker att det är fantastiskt.

Hope inviger torget officiellt och läser en kärleksfull dikt som Tom Horton skrev åt sin fru Alice. Även andra anhöriga tar plats i talarstolen och delar med sig av sina minnen av Salems legendariska par. Slutligen bjuder Doug och Julie på en tolkning av Frank Sinatras klassiker ”Always” medan publiken dansar.

Sami smiter iväg från festen för att gå på en andra anställningsintervju, utan att säga nåt till Rafe. Brady besöker en uppgiven Chloe på sjukhuset, som berättar att Kate har varit där och hotat med att hålla henne borta från Parker för all framtid. Brady försöker muntra upp Chloe och påminner henne om att hon är en vinnare.

Efter Bradys peptalk, känner sig Chloe starkare och beger sig till festen för att konfrontera Kate. Om Kate försöker sabotera hennes chanser att få delad vårdnad om Parker, kommer Kate själv att få dålig publicitet som lär drabba hennes kosmetikaföretag.

Jack fortsätter att spionera på Jennifer och är nära att avslöja sig för henne, men olika omständigheter förhindrar deras återförening. Abigail ber Chad att dansa med Melanie för att muntra upp henne, men blir sen lite svartsjuk när hon ser dem på dansgolvet.

Sami låter EJ krama om sina barn, vilket han är tacksam för. Samtidigt smider EJ hemliga planer på att ställa till med någon skandal på festen, men det återstår att se vad som ska hända!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *