MÅNDAG 5 OKTOBER 2020 · Gwen spionerar på Gabi åt Chad. Eli och Lani får ett oväntat besked om graviditeten. Xander är orolig för att sabba sin andra chans med Sarah.

Dubbel glädje

Efter flera tunga avsnitt med tortyr och hjärntvätt får vi lite mer lättsam underhållning i dag – kryddat med en hel del humor. Först kollar vi läget med våra favoritpoliser Eli och Lani som snart ska bli föräldrar. En obehaglig kramp i magen gör att paret besöker sjukhuset och ber Sarah att göra en undersökning. Det visar sig att barnet mår bra – båda två mår faktiskt bra. Eli och Lani ser frågande ut när Sarah avslöjar att… de ska få tvillingar! Det var de inte alls beredda på och plötsligt uppstår en massa funderingar, men även dubbel glädje. Vi gratulerar och hoppas att allt går bra den här gången!

Spionera DiMera

Ett svartsjukedrama har uppstått i DiMeras herrgård sedan Jake och hans flickvän Gwen har flyttat in. Chad vet att Gabi försöker nästla sig tillbaka till familjeföretaget och därför har han gett Gwen i uppdrag att spionera och hitta bevis som gör att de blir av med henne för gott. I dag gömmer sig Gwen i garderoben och tjuvlyssnar när Gabi bokar ett möte med styrelsens ordförande Li Shin, men hon blir även vittne till att Jake dyker upp i Gabis sovrum med enbart en handduk om höfterna och ber att få låna en duschtvål.

Dagens avsnitt bjuder även på romantik mellan Steve och Kayla, en nervös Xander förbereder sig för en dejt med Sarah och Jack blir överraskad när Jennifer kommer hem.

Nästa avsnitt
✓ Nicole uppmuntrar Allie att se sin nyfödda son.
✓ Eric ger Sami råd om hennes barn.
✓ Det hettar till mellan Xander och Sarah.
✓ Gabi tar hjälp av Jake för att få Shins förtroende.

Lämna en kommentar