FREDAG 15 MAJ 2020 · Vem vaknar upp på sjukhuset efter operationen – Hope eller Gina? Clyde förklarar sin roll i att Jordan och Evan träffades. Rafe hittar Evan och kräver att få veta var han gömmer David.

Här är ditt liv, Hope

Stämningen på sjukhuset är spänd när Hopes anhöriga väntar på att upptäcka vem som ska vakna upp efter avlägsnandet av mikrochippet. Till deras stora lättnad är det Hope! Eller det verkar vara det i alla fall. Det sista Hope minns är att hon träffade Dr. Rolf i sjukhuskapellet och att han påstod sig ha ett serum som kunde rädda Julies liv. Han högg henne med en spruta och sedan minns hon inget mer. Därför blir hon chockad när Kayla och Jennifer förklarar att hon har levt under täckmantel som prinsessan Gina i hela 18 månader – och att hon knuffade sin kusin Jennifer från en balkong och försatte henne i en årslång koma.

Clydes finger med i spelet

När Clyde får veta att Evans riktiga namn är Christian Maddox inser han att det är Orpheus son. Han berättar för Ben att Orpheus besökte honom i fängelset för några år sen och bad om hjälp med pengar. Jordan hade nyckeln till ett bankfack och Evan fick i uppdrag att hämta den. Det var så de träffades. Clyde hade ingen aning om att Evan gjorde hans dotter gravid. Ben inser att Evans skurkaktige pappa förmodligen hjälper honom att gömma David, så han ringer till Ciara och ber henne att vidarebefordra informationen till Rafe. Samtidigt sparkar Rafe in dörren till motellrummet där Evan befinner sig, men vid det här laget har Orpheus hunnit försvinna med barnet. En ilsken Rafe tvingar med Evan till polisstationen på förhör, men blir senare tvungen att släppa honom när Evan hotar med att anmäla hela polisstationen för trakasserier.

Nästa avsnitt
✓ Stefano ger Chad order att anordna en familjeträff.
✓ Xander varnar Victor för att Nicole är dem på spåren.
✓ Kristen och Brady tröstar varandra.

Lämna en kommentar