TORSDAG 17 SEPTEMBER 2020・Hope och Allie hjälper Ciara att göra sig i ordning till bröllopet. Ben får ett oväntat telefonsamtal. Claire lovar sina föräldrar att hon är oskyldig. Xander lägger korten på bordet med Sarah.

Inga bevis

Ciaras bröllopsdag har fått en illavarslande start. Nu är hon inlagd på sjukhuset och väntar på provsvaren som ska fastställa om Claire förgiftade henne kvällen innan. Sarah förklarar att drogerna redan har hunnit lämna Ciaras kropp och därför ger inte labbtesterna någon information. Det innebär goda nyheter för Ciaras hälsa och möjlighet att genomföra sitt drömbröllop, men dessvärre inga bevis för Claires misstänkta bröllopssabotage.

Har Claire fått ett återfall?

Kanske Claires föräldrar kan gå till botten med vad som pågår? Shawn och Belle blir förskräckta när de får veta vad deras dotter är anklagad för. Hope förklarar för Shawn att hon inte vet vad hon ska tro, men hon måste fokusera på sin dotter som som ska gifta sig i dag. Claire gråter ut för sin mamma och hävdar att hon blir orättvist behandlad av omgivningen, som vägrar inse att hon har förändrats och skyller allt på henne. Belle verkar sympatisk, men senare tjuvlyssnar Claire på sina föräldrar och hör dem oroa sig för att hon blev utskriven från Bayview för tidigt.

En gåva från Bo

Ciara får hjälp med sina brudbestyr av sin mamma och nya hederstärna Allie. Vi har svårt att hålla tillbaka tårarna när Hope överlämnar ett vackert armband som pappa Bo beställde strax innan sin död och bad Hope att spara till deras dotters bröllopsdag, eftersom han visste att han inte skulle kunna närvara på den. Ciara får även ”något nytt”, ”något lånat” och ”något blått” precis som traditionen kräver. Inget ska få förstöra resten av den här dagen!

Dags för bröllop

Gästerna börjar samlas i kyrkan. Sarah tar några första trevande steg mot en försoning med Xander när hon går med på att vara hans dejt för dagen – även om hon klargör att de inte är tillsammans igen. ”Men det ger mig hopp och det har jag inte känt på länge”, säger en nöjd Xander. Den nervöse brudgummen Ben får ett peptalk av Marlena, medan Ciara förbereder sig i vestibulen på att gifta sig med sitt livs kärlek. Bara ett orosmoln lurar i horisonten. Det visar sig att en tickande bomb är gömd i kyrkan och kan detonera när som helst! Samtidigt kommer Claire hem och är hemlighetsfull om var hon har varit. Vad har du gjort, Claire?

Nästa avsnitt
✓ Ben och Ciaras bröllop går av stapeln.
✓ Jake bjuder Gabi till bröllopet som sin dejt.
✓ Belle inser att Claire har ljugit för henne.
✓ Bröllopet får ett explosivt avslut.

Lämna en kommentar