ONSDAG 30 SEPTEMBER 2020 · Will och Sonnys dröm om tillökning i familjen är hotad när Samis intriger kommer upp till ytan. Ben blir utsatt för grym tortyr och hjärntvätt. Spåren efter Ben leder till New York.

Hopp och förtvivlan

Våra favoritkillar Will och Sonny får både goda och dåliga nyheter i dag. Först de goda – Allie har fött en liten pojke, som trots den tidiga förlossningen är frisk och mår bra. Will och Sonny åker raka vägen till sjukhuset för att få en första titt på barnet som de ska adoptera – bara för att senare få veta att adoptionsuppgörelsen kanske inte är avgjord ännu. Innan Allie hann skriva på några papper, fick hon veta att Sami har lagt sig i ärendet och tvingat Rafe att dra tillbaka sitt intresse. Will skruvar nervöst på sig eftersom han redan visste det här, medan Sonny blir rasande och vill konfrontera sin svärmor. Samtidigt berättar Sami vad hon har gjort för sin syster Belle, som varnar för att Allie aldrig kommer att förlåta henne för det här. Vem som slutligen får ta hand om den nyfödda pojken återstår att se.

Jakten på Eve

Shawn, Hope, Claire och Ciara har rest till New York för att utreda om Eve Donovan ligger bakom bombdådet i kyrkan och Bens försvinnande. Shawn och Hope beger sig till Eves lägenhet och konstaterar att hon inte har varit där på länge, eftersom krukväxterna har vissnat och maten i kylen har ruttnat. Var kan Eve ha tagit vägen? Shawn kontaktar en vän inom polisen som ska hjälpa dem. Gänget har även ett kärt återseende med en gammal vän som bor i New York – se vem som är tillbaka i dagens avsnitt på Playdays.

Psykisk terror

Ben vaknar upp till en riktig mardröm i Eves tortyrkammare. Han är fastspänd i en stol och utrustad med en massa elektroder och droppslangar. Eve presenterar sin vetenskapsman Vincent, som är en lärjunge till galningen Dr. Rolf och som ska hjälpa henne med att förvandla Ben till Slipsmördaren igen och se till att han kväver sin nya fru till döds. Ben utsätts för elchocker, droger och så kallad ”betingning” som ska förvandla honom till Eves marionett helt utan egen vilja!

Tillbaka till New York!

I dagens avsnitt bjuder Shawn sin familj på fika i New York på kafét Dot Com – samma ställe där Days spin-off serie Last Blast utspelades i julas. De gamla skolkompisarna Shawn, Belle, Philip, Mimi, Susan och Kevin samlas för en återförening som utvecklas till ett spännande mordmysterium i serien som fortfarande finns att avnjutas på Playdays. Om du inte redan har sett den så är den väl värd en titt!

Nästa avsnitt
✓ Ben försöker rymma.
✓ Chloe har avgörande information om Bens kidnappare.
✓ Allie fattar ett beslut om adoptionen.
✓ Sonny förbannar Sami för hennes inblandning.

2 kommentarer

  1. Alltså dagens avsnitt var riktigt äcklig, så Eve är en ny Rolf, otäcka människa hoppas de hittar henne snart. Så tråkigt om Ben blir omvänd, gillar Ciara å Ben trots allt ?

  2. Vilken tortyr. Har så svårt att se när Eve Ska förvandla Ben till slipsmördaren . Riktigt Äckligt. Tycker Ben och Ciara kunde få va lite lyckliga Som gifta efter allt som har hänt ?

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.