ONSDAG 13 MAJ 2020 · Xander överraskar Sarah med ett frieri men får inte den reaktionen han förväntade sig. Evans medbrottsling visar sig vara en bekant skurk. Nicole konfronterar doktor Raynor om babyförväxlingen.

Nicole synar bluffen

Ett litet hjärtformat födelsemärke på Mickeys nacke får Nicole att ana oråd, eftersom märket ser ut precis som det Brady beskrev att hans och Kristens dotter hade när hon föddes. ”Det måste vara en tillfällighet”, tänker Nicole, men när doktor Raynor tar farväl och berättar att hon ska lämna Salem i kväll, inser Nicole att något inte står rätt till. Hon konfronterar doktorn i receptionen och kräver att få veta sanningen om Mickeys identitet. Raynor nekar till anklagelserna, men Nicole synar hennes bluff och inser att doktorn hjälpte Xander med att förväxla barnen och att den lilla flickan i själva verket är Brady och Kristens dotter. Doktorn vägrar erkänna någonting. Hon lyckas smita iväg och lämnar ett meddelande på Xanders mobilsvar om vad som pågår. Nicole hamnar i en svår sits – ska hon våga berätta sanningen för Eric?

Ett oväntat frieri

Samtidigt bjuder Xander ut Sarah på en romantisk middag och överraskar henne med ett frieri. Hon svarar med ett gapskratt, vilket inte var reaktionen han hade hoppats på. Hon hade inte väntat sig ett frieri på den första riktiga dejten, men Xander påpekar att de faktiskt har levt tillsammans i över ett år nu. Han delar hennes glädje och sorg och därför vet han att det är äkta kärlek. Vad Sarah svarar ser du i dagens avsnitt på Playdays.

Orpheus är tillbaka

Evans hemliga kumpan visar sig vara hans pappa – den ökände skurken Orpheus som vi sist såg i Salem för ett par år sedan när han, Clyde Weston och Xander försökte spränga hela stan. Evan kommenterar att han kände igen Marlena, eftersom hon tog hand om honom och hans syster när de var små, när Orpheus hade kidnappat henne. Orpheus lovar att hjälpa sin son ur den här knipan och antyder även att han vill hämnas på sina fiender. Samtidigt granskar Rafe övervakningskamerorna på torget för att hitta skummisen som tappade Davids leksakståg på marken. Bilden klarnar och Rafe tycker att filuren ser bekant ut.

Nästa avsnitt
✓ Clyde blir förvånad när han får höra Evans riktiga namn.
✓ Ciara ger Ben dåliga nyheter.
✓ Gina vädjar till Rolf att rädda henne.
✓ Lani och Eli hjälper Rafe i sökande efter David.

En kommentar

  1. Pingback: Superskurken är Evans pappa! – Våra bästa år

Lämna en kommentar