TISDAG 6 OKTOBER 2020 · Sarah och Xander hittar tillbaka till varandra. Nicole uppmuntrar Allie att besöka sin son. Eric ger Sami råd om hur hon ska få sina barns förlåtelse. Gabi behöver Jakes hjälp för att vinna Shins förtroende.

Tillsammans igen

När Sarah träffade gangstern Xander var det avsky vid första ögonkastet, men hans kärlek för henne fick honom att avbryta sin kriminella livsstil och bli den man som hon förtjänar. Dessvärre gick han lite för långt när han stal en annan kvinnas barn åt henne, men det är ju tanken som räknas och nu har Sarah gått med på att ge deras kärlek en till chans. När hon är försenad till deras mötesplats på torget befarar Xander att hon har ångrat sig, men sen dyker hon upp och är vackrare än han hade kunnat föreställa sig. Deras romantiska afton kan börja. Xander är nervös och svamlar osammanhängande om att köpa en ny bil till henne och att hon borde adoptera en av Eli och Lanis tvillingar. Sarah råder honom att bara slappna av och vara sig själv. När Xander erbjuder sig att skjutsa henne hem, föreslår Sarah att hon sover över hos honom istället. Hur den här sensuella kvällen slutar ser du i dagens avsnitt på Playdays.

Hatad av sina barn

Ett annat förhållande i fogarna. Sonny kan inte smälta att Will gick bakom ryggen på honom och var i maskopi med sin intrigerande morsa, vilket nu har sabbat deras chanser att få adoptera Allies barn. Will erkänner att han gjorde fel, men menar att han bara gjorde det för barnkäre Sonnys skull och för att ge Ari ett syskon. Sami är uppgiven över att båda hennes barn har vänt henne ryggen. Eric råder henne att be både dem och Nicole om förlåtelse. Det sistnämnda vägrar Sami bestämt, eftersom hon anser att Nicole är boven i dramat. Samtidigt undrar Allie vad hon ska göra med sitt nyfödda barn nu när adoptionsplanerna har spruckit. Nicole övertalar henne att följa med till barnavdelningen och åtminstone titta på sin son. Kanske det väcker känslor hos Allie som får henne att behålla barnet själv?

Jake ställer upp

Medan katten är borta dansar råttorna på bordet. Eller rättare sagt – medan Chad är i Florida planerar Gabi en slug företagskupp! I dag erbjuder hon styrelseordföranden Mr. Shin att ta Chads plats under ett viktigt affärsmöte med en kund. Problem uppstår när kunden bara går med på att sluta avtal med en äkta DiMera, vilket tvingar Gabi att avbryta Jakes lustfyllda kväll med Gwen och be honom om en tjänst – att svida om till kostym och följa med på affärsmiddagen!

Nästa avsnitt
✓ Ben plågas av sin hjärntvätt.
✓ Will och Sami sluter fred.
✓ Claire diskuterar sina framtidsplaner med Marlena.
✓ Allie lämnar ett brev med ett chockerande önskemål.

Lämna en kommentar